Dimarts, 10 de maig de 2011 | 12:46
Vostè es troba a: Inici > Política >

Trias i el futur de la bicicleta a Barcelona

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El candidat diu creure en el model, però hi veu molts problemes
Trias i el futur de la bicicleta a Barcelona
09/05/2011 13:52
9trias-plkennedy
L’alcaldable de CiU a la ciutat de Barcelona, Xavier Trias, ha presentat les seves propostes de transport per la capital catalana. S’ha pogut comprovar la reticència convergent a potenciar l’ús de la bicicleta a Barcelona.
Trias només veu elements perjudicials en el creixent ús de la bicicleta a Catalunya. Creu que és necessària una nova ordenança que reguli la circulació de bicicletes per evitar actes d’incivisme, com que els ciclistes se saltin semàfors en vermell o circulin per vies en què hi ha un gran nombre de vianants, com l'avinguda Portal de l'Àngel.

Sobre el Bicing, malgrat assegurar que hi creu, ha assegurat que proposarà a l'empresa concessionària que canviï el model de bicicleta i introduir canvis en un servei, el cost del qual -de 15 milions anuals- veu un "disbarat" en relació amb altres ciutats europees.

En contra del que ocorre a moltes de les capitals europees que cita, Trias ha indicat que a Barcelona no sobren cotxes. En tot cas, ha afirmat que el futur passa pel transport públic i també per la motocicleta elèctrica, i perquè aquesta última sigui una realitat, s'ha compromès a habilitar punts de càrrega a les estacions del Bicing.

Transport gratuït pels menors de 16 anys

Quant al transport públic, Trias s'ha compromès a estendre la gratuïtat del transport públic als menors de 16 anys. Segons els càlculs fets per la federació nacionalista, l'extensió de la gratuïtat costaria tres milions d'euros, una quantitat que veu perfectament assumible per a les arques públiques.
marieta
10/05/2011
Si us plau, passeu un corrector de català. On us han ensenyat a redactar amb tot de clixés? A la facu de periodisme? O al full dominical?
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1