Vota
Resultat:
6 vots
Redacció osona.com | Actualitzat el 09/05/2011 a les 16:19h

Solidaritat reivindica la ciutat de Vic com a referent de l’alliberament nacional

La formació, liderada per Iban Lapeira, engega la campanya. Aquest dimarts, presentació oficial del programa.

Iban Lapeira, dissabte a la tarda, a la plaça de l'Estudiant. Foto: Solidaritat Vic


NOTA DE PREMSA
SOLIDARITAT VIC

"Vic ha set sempre un referent en el moviment català d'alliberament nacional i volem que ho continuï sent"


- Solidaritat Vic va fer dissabte a la tarda el primer acte de campanya a la plaça de l'Estudiant de Vic

Durant aquest primer acte de campanya de Solidaritat Catalana per la Independència Vic, l’alcaldable Iban Lapeira va parlar davant de tots els assistents, per donar-se a conèixer a la ciutadania. En el seu parlament Iban Lapeira va recalcar la importància de la política municipal i de la manera de treballar de Solidaritat Catalana per la Independència, treballant des de la base: "Creiem en la base de la societat, en la base de la ciutadania, creiem que aquesta és la força de Solidaritat Catalana.... Ho hem de fer entre tots i entre totes".

El candidat vigatà va explicar els pilars de Solidaritat Catalana (independència, regeneració democràtica, participació i transparència) que ja es van transmetre durant les eleccions al Parlament de Catalunya, i va convidar als assistents a la presentació del programa electoral que es durà a terme el proper dimarts 10 de maig a 2/4 de nou del vespre al Casino de Vic on s'explicaran els grans eixos del programa.

Al final del parlament, el candidat de Si Vic va acabar remarcant la importància dels ajuntaments i de la política municipal per treballar per la independència del nostre país: "El nostre objectiu és que a les properes eleccions del 22 de maig Vic sigui bressol d'independència. Vic ha set sempre un referent en el moviment català d'alliberament nacional i volem que ho continuï sent".

L'acte va estar amenitzat amb la música del cantautor Ramon Casellas que va oferir un gran repertori de cançons pròpies i versions catalanes. Al final es va oferir un berenar de pa amb botifarra per a tots els assistents. Aquest és el propòsit: proximitat i voluntat de treball.

Des de Solidaritat Catalana volem donar les gràcies a tots els assistents.


----------------------
CANDIDATS A L'ALCALDIA DE VIC
Solidaritat Catalana per a la independència (SI): Iban Lapeira
Esquerra-Som Vic-AM: Joan López
CiU: Josep Maria Vila d’Abadal
ICV-EUIA: Xavier Tornafoch
PSC: Josep Burgaya
PxC: Josep Anglada
CUP: Georgina Rieradevall
PP: Pedro Chumillas

Recull de notícies publicades sobre La Guixa-Sentfores


Recull de notícies publicades sobre Vic

Navega per les etiquetes

Iban LapeiraSIeleccions municipals

Referències a Internet

Vic

COMENTARIS

+8
-4
vot independentista
Anònim, 09/05/2011 a les 18:20
Hem d'aconseguir entre tots que el vot independentista deixi d'anar a parar a CIU.
CUP i SI s'han de complementar i han de vetllar perquè quedi clar que els que volem la independència ara (perquè és urgent i necessària) no ens arronsem i no ens vendriem per un sou de regidor a l'equip de govern de CIU.
+5
-8
Sort.
Anònim, 09/05/2011 a les 19:07
Ivan us desitjo el millor ser que ets una persona treballadora, i que t'estimes Vic, com et vaig dir a la carretera de la Guixa molta sort.
+3
-2
Eslògan
Anònim, 10/05/2011 a les 09:10
El que no entenc és el seu eslògan de campanya: "Vic, bressol d'independència". Un bressol no és un lloc on neix una cosa? Ara resulta que l'independentisme ha de néixer a Vic? Tan endarrerits anem encara? Entre el "bressol" del Lapeira i el "rebost" de l'Alcalde, estem ben arreglats...
+9
-2
un
Anònim, 10/05/2011 a les 09:13
I apart de la independència de què més parleu? Ho dic perquè ja hi ha dos partits independentistes a l'Ajuntament i no sé què reclameu. És que la Cup no és prou independentista?sd
+4
-6

Anònim, 10/05/2011 a les 10:04
No les tenia totes amb aquesta candidatura, després de l'èxit de les eleccions catalanes de SI a Vic pensava que no havien triat una bona opció. Veient però com han anat avançant i evolucionant estic veient que realment l'esperit de Solidaritat Catalana té continuïtat amb aquesta candidatura.

Teniu el meu vot convençut. Us desitjo el millor.
+1
-1
cup
Anònim, 10/05/2011 a les 11:14
No sé perquè barregeu solidaritat amb les CUP. Les CUP tenen una ideologia de fons, i un projecte de ciutat i de país. Solidaritat aposta per la independència, però aquí s'acaba el seu programa. Tenen poc a aportar en els pobles. No ho compareu.
+2
-1
ai CUP
Anònim, 10/05/2011 a les 11:28
Ei CUPaire, el que no entenc jo és aquesta dèria que teniu en que si vosaltres ja hi sou no es pot presentar ningú més. Això, perdoneu, és de pensament petit i tancat, no he vist mai ningú de CIU o del PSC protestar perquè es presentin altres partits, més que res perquè fins i tot sona a antidemocràtic.

Vols una explicació? que no una justificació. A la CUP i ERC esteu entestats en que l'independentisme ha de ser d'esquerres i amb això limiteu el ventall de votants independentistes que poden votar partits independentistes. Gràcies a aquesta vostra dèria tenim que una munió de vots independentistes van a parar a CIU. Per fi veig que ha sortit un partit que s'ha decidit a no posar condicions a l'independentisme i ha posat per davant el que és realment més urgent pel país i per extensió pels seus pobles i ciutats. La independència del país és urgent i és d'inconscients condicionar l'alliberament nacional a una ideologia. Dedebò que la munio de votants independentistes de CIU els entenc, estan orfes d'opcions i voten la menys dolenta.

Si Solidaritat es presenta com a opció complementaria per obrir l'independentisme a tots els votants no entenc perquè això us molesta i us fa por, és que potser voleu que l'independentisme continuï sent minoritari?
+0
-0
Andayá
Anònim, 10/05/2011 a les 12:50
Alliberament nacional?
Porfa que venga el de la foto de arriba.
+1
-2
com
Anònim, 10/05/2011 a les 13:23
Molt bé i molt macu. Però esteu en unes eleccions municipals!! on es el programa?
A les elecions autonòmiues us vaig votar, però en aquestes no entenc que hi feu. La CUP fa anys que hi treballa hi ara està fent una feina exelent,i encara millor que la farà, pel que se us eu copiat el seu programa no cal que ens anem dividint.
a les municipals jo votare la CUP, son municipalistes

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Enquesta
Eleccions municipals: què és el que us preocupa més del vostre poble?
      Vots emesos: 81
Edicions locals
Bloc de fotos
Arxiu històric


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: