L'Ebre Digital
  dimecres, 11 de maig de 2011

 

El PSC aposta per potenciar el centre de Tortosa

Enquesta

Esteu motivats per anar a votar?

Amposta

Amposta reitera la disposició d'acollir INEFC a partir del 2012

L'alcalde d'Amposta, Manel Ferré, s'ha pronunciat aquest matí sobre la polèmica generada al voltant del projecte d'implantació dels estudis universitaris d'INEFC a la demarcació de Tarragona. Ho ha fet per explicar el contingut de la reunió mantinguda amb el secretari general de l'Esport, Ivan Tibau. Segons ha dit, Ferré va refermar la voluntat d'Amposta de poder acollir els estudis universitaris a partir del setembre del 2012. També ha tingut dures paraules per al cap d'Esquerra Republicana, Adam Tomàs.

  • 11/03/2011 16:10
  • Societat

Amposta reitera la disposició d'acollir INEFC a partir del 2012

 

Noticies relacionades

Amposta està en disposició de poder començar a acollir els estudis universitaris d’INEFC a partir del setembre de 2012. Així ho ha refermat aquest divendres al matí durant una roda de premsa on ha explicat el contingut d’una reunió mantinguda amb el secretari general de l’Esport, Ivan Tibau.

Ferré ha volgut tancar la polèmica generada al voltant de les informacions sobre un possible ajornament del projecte universitari. Ho ha fet dedicant-li unes dures paraules a Esquerra Republicana. “ERC ha fet el més espantós ridícul, li ha pogut més l’afany per traure benefici electoral”, ha sentenciat.

L’alcalde d’Amposta ha derivat tota la responsabilitat al secretari general de l’Esport i ha dit que seran ells els què dependran la decisió final sobre el que ha de fer.

No hi ha cap comentari

Comenta aquesta notícia

* Camps obligatoris

Comentari *(Màxim 1000 caràcters)

Nom *

Email *

Ciutat

Introduïu en el camp les lletres que hi ha en la imatge. Si no veu bé les lletres, pot provar una altra imatge.

 

*

 

Normes d'ús

  • Aquesta és l'opinió dels internautes, no de EbreDigital.cat
  • No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.
  • Reservat el dret a eliminar els comentaris que vulnerin aquesta norma.