Dimecres, 11 de maig de 2011 | 12:37
Vostè es troba a: Inici > Política >

Aguirre promet un nou contracte d'hipoteca que se saldarà tornant el pis

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Se suma a la dació en pagament
Aguirre promet un nou contracte d'hipoteca que se saldarà tornant el pis
10/05/2011 11:17
9aguirre-europapress
La presidenta de la Comunitat de Madrid i candidata del PP en les autonòmiques, Esperanza Aguirre, ha anunciat que promourà l'oferta d'un nou contracte de préstec d'habitatge amb garantia real pel qual les famílies només haurien de respondre pel deute del seu habitatge.
Així ho ha anunciat durant els Esmorzars Informatius d'Europa Press, on ha assegurat que aquesta mesura beneficiarà i protegirà als ciutadans que contractin una hipoteca ja que es pretén que "quan el contracte de préstec amb garantia real, és a dir, que sigui una hipoteca dura, no es pugui pagar es torni la clau i s'ha acabat".

"Quan el que es fa és un contracte pel qual tots els altres béns presents o futurs del ciutadà estan compromesos en aquest préstec per comprar el pis, que se sàpiga. Que els consumidors sàpiguen que aquest és un contracte de préstec personal. Que el contracte amb garantia real sigui això, amb garantia real", ha explicat.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1