Dimecres, 11 de maig de 2011 | 12:40
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Nuri Sahin, primer fitxatge del segon 'Mou team'

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Reial Madrid confirma l'acord, xifrat en 10 milions d'euros
Nuri Sahin, primer fitxatge del segon 'Mou team'
Esports 09/05/2011 13:44
El migcampista turc Nuri Sahin deixarà la disciplina del Borussia Dortmund alemany per recalar en el Reial Madrid, segons han confirmat aquest dilluns tots dos clubs. El jugador ha declarat que "no he triat el Madrid per diners, sinó perquè és el club més gran del món".
Nuri Sahin
"El Reial Madrid i el Borussia Dortmund han arribat a l'acord per al traspàs de Nuri Sahin, que quedarà vinculat al club durant la sis properes temporades", ha anunciat el conjunt madridista en el seu web oficial.

Poc després, el propi Sahin ha comparegut en roda de premsa per explicar els motius de la seva marxa a Espanya. "No he triat el Madrid per diners, sinó perquè és el club més gran del món", ha declarat el jove de 22 anys, que juga com a interior i pot fer-ho en ambdues bandes.

El turc ha assenyalat a Mourinho com un dels responsables del fitxatge. "He parlat amb Mourinho i em va convèncer de seguida", ha esgrimit. Sahin signarà per sis temporades i cobrarà al voltant de 2,5 milions d'euros per cadascuna d'elles.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1