Dimecres, 11 de maig de 2011 | 12:35
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Twitter obliga a Sergio Sauca a demanar perdó per la seva retransmissió

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La xarxa l'acusa de madridista, a ell i a Rubén León
Twitter obliga a Sergio Sauca a demanar perdó per la seva retransmissió
05/05/2011 11:47
9sergio-sauca
Nova demostració del poder de Twitter. Els periodistes de TVE que van retransmetre la tornada de la semifinal de la Champions entre el Barça i el Madrid s'han vist obligats a demanar disculpes pels seus comentaris, molt merengues per a molts a la xarxa social.
Per canalitzar les propostes s'ha creat el hashtag #sergiosaucadimision, a través del qual usuaris es lamenten pels comentaris, molt partidaris per a una part de l'audiència. Qui s'enduu la pitjor part és Rubén León, que va entrevistar a Casillas després de la trobada i li va dir: "Quan vegis el gol anul·lat a Higuaín, crec que t'empiparas més".

Sauca no només ha demanat disculpes a través de Twitter. També va ser entrevistat en la Cadena Ser, on va dir que demanava disculpes en nom seu i el de Rubén León "a totes les persones que s'hagin sentit molestes, perquè potser hem dit alguna cosa".

"També dic, jo el primer, que de vegades estem més o menys afortunats, però d'això a treure conclusions que a TVE volem una cosa o una altra, de debò que no. Partidisme de debò que no. Si hi ha una vegada que em torno boig, és amb la selecció", va sentenciar.

A Sauca se l'acusa d'haver-se posicionat clarament a favor de la validesa del gol d'Higuaín. Malgrat que no ho va dir obertament, la seva insistència a mostrar repeticions i els seus comentaris dubtosos van fer pensar a molts que estava prenent partit.
un bon cule
06/05/2011
No es la primera vegada que els comentaris que es fan a TV 1 siguin en contra del Barça, tot i que es la cadena de TV que menys malament parla del Barça, dons hi han d'altres que foten fastic escoltarles.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1