Wed11052011

Ultima Actualitzacio01:13:26 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Politíca Política III Enric Carbonell, candidat PSC per Sant Esteve Sesrovires

Enric Carbonell, candidat PSC per Sant Esteve Sesrovires

  • PDF
frame_02934.2222
Sota el lema "Junts de nou per Sant Esteve" el PSC de Sant Esteve Sesrovires ha presentat la llista electoral durant la XII Trobada Socialista.
L'objectiu del partit és continuar mantenint i renovant la confiança de la ciutadania i la majoria absoluta de la formació al municipi. Un recolçament de la població que permet l'estabilitat del grup per poder realitzar el seu programa electoral, centrat en aspectes que, segons la formació, són les claus de futur.
Sota el lema "Junts de nou per Sant Esteve" el PSC de Sant Esteve Sesrovires ha presentat la llista electoral durant la XII Trobada Socialista.L'objectiu del partit és continuar mantenint i renovant la confiança de la ciutadania i la majoria absoluta de la formació al municipi. Un recolçament de la població que permet l'estabilitat del grup per poder realitzar el seu programa electoral, centrat en aspectes que, segons la formació, són les claus de futur. La formació municipal es presenta a les properes eleccions del 22 de Maig amb un grup renovat i paritari. I és què acompanyen  al cap de llista, i alcalde del municipi, 12 homes i 11 dones, tots ells coneixedors i partícips de la vida al municipal a través de les entitats del poble. Tot i la bona feina feta, segons la formació municipal, "cal ser humils i reconèixer que no han pogut portar a terme tots els punts del programa". Des del PSC segueixen treballant per al proper mandat a Sant Esteve Sesrovires.
Comentarios (0)Add Comment

Escribir comentario

busy

Galeria de imatges I

frame_02937.1166.jpg

Galeria de imatges II

frame_02806.122.jpg

Galeria de imatges III

frame_02867.181.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02845.539.jpg

colaboracion