Wed11052011

Ultima Actualitzacio01:16:19 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Politíca Política III

Politíca

Professors i alumnes a Esplugues contra les retallades

  • PDF
frame_02946.316Professors i alumnes de l'educació publica d'Esplugues s'han manifestat davant de l'ajuntament de la vila, a la plaça de Santa Magdalena, per tal de fer pal·lès el seu rebuig a la política de retallades que l'administració catalana està aplicant al sistema educatiu.
Aquesta concentració es considera com una prèvia a la gran mobilització que hi ha organitzada pel 14 d'aquest mes a la capital catalana. En plena campanya de les eleccions municipals, els sindicats han organitzat aquesta concentració que comptarà amb el suport de tota la societat civil, des del món de la cultura fins a dos dels sectors més perjudicats: sanitat i educació.
El grup de protesta, concentrat davant del consistori espluguí, contra les polítiques del govern d'Artur Mas i la conselleria d'Irene Rigau, ha aconseguit tallar el trànsit a la carretera de Laureà Miró i el Tram a la parada del Pont d'Esplugues.
Aquesta concentració es considera com una prèvia a la gran mobilització que hi ha organitzada pel 14 d'aquest mes a la capital catalana. En plena campanya de les eleccions municipals, els sindicats han organitzat aquesta concentració que comptarà amb el suport de tota la societat civil, des del món de la cultura fins a dos dels sectors més perjudicats: sanitat i educació.
El grup de protesta, concentrat davant del consistori espluguí, contra les polítiques del govern d'Artur Mas i la conselleria d'Irene Rigau, ha aconseguit tallar el trànsit a la carretera de Laureà Miró i el Tram a la parada del Pont d'Esplugues.

El PP de Cornellà presenta a Maximiliano Palacios

  • PDF
frame_02941.56El partit popular de Cornellà ha presentat al seu nou candidat a l'alcaldia, Maximiliano Palacios. Durant l'acte l'alcaldable a l'ajuntament de la vila ha estat acompanyat de Toni Bosch, president del partit a la provincia de Barcelona i Ysabel Espino, presidenta local i anterior candidata de la formació.
Espinosa passa el relleu a Palacios declarant que el nou candidat té tota la seva confiança.
Per la seva banda, Maximiliano Palacios encarrila la cursa electoral amb il·lusió i coincideix amb les paraules de la seva antecessora "Seguiré amb el treball que el PP ha fet durant aquests anys"
El president del PP a Barcelona, Toni Bosch, ha volgut expressar la necessitat d'una renovació a l'ajuntament de Cornellà: "Cornellà necessita aire després de tants anys de govern socialista"
Un aire que el PP vol fer arribar en forma de noves polítiques socials i solucions davant la crisi.
Espinosa passa el relleu a Palacios declarant que el nou candidat té tota la seva confiança. Per la seva banda, Maximiliano Palacios encarrila la cursa electoral amb il·lusió i coincideix amb les paraules de la seva antecessora "Seguiré amb el treball que el PP ha fet durant aquests anys".El president del PP a Barcelona, Toni Bosch, ha volgut expressar la necessitat d'una renovació a l'ajuntament de Cornellà: "Cornellà necessita aire després de tants anys de govern socialista".Un aire que el PP vol fer arribar en forma de noves polítiques socials i solucions davant la crisi.

Enric Carbonell, candidat PSC per Sant Esteve Sesrovires

  • PDF
Sota el lema "Junts de nou per Sant Esteve" el PSC de Sant Esteve Sesrovires ha presentat la llista electoral durant la XII Trobada Socialista.
L'objectiu del partit és continuar mantenint i renovant la confiança de la ciutadania i la majoria absoluta de la formació al municipi. Un recolçament de la població que permet l'estabilitat del grup per poder realitzar el seu programa electoral, centrat en aspectes que, segons la formació, són les claus de futur.
frame_02934.2222Sota el lema "Junts de nou per Sant Esteve" el PSC de Sant Esteve Sesrovires ha presentat la llista electoral durant la XII Trobada Socialista.L'objectiu del partit és continuar mantenint i renovant la confiança de la ciutadania i la majoria absoluta de la formació al municipi. Un recolçament de la població que permet l'estabilitat del grup per poder realitzar el seu programa electoral, centrat en aspectes que, segons la formació, són les claus de futur. La formació municipal es presenta a les properes eleccions del 22 de Maig amb un grup renovat i paritari. I és què acompanyen  al cap de llista, i alcalde del municipi, 12 homes i 11 dones, tots ells coneixedors i partícips de la vida al municipal a través de les entitats del poble. Tot i la bona feina feta, segons la formació municipal, "cal ser humils i reconèixer que no han pogut portar a terme tots els punts del programa". Des del PSC segueixen treballant per al proper mandat a Sant Esteve Sesrovires.

Maria del Carme Rallo candidata a Sant Esteve Sesrovires per ERC

  • PDF
frame_02870.1946Maria del carme Rallo va ser escollida, per l'Assemblea Local d'Esquerra de Sant Esteve de Ses Rovires com a cap de llista de la candidatura. Ara es presenta com a tal per les properes eleccions del 22 de maig. Es presenta per primera vegada per alcaldesa de Sant Esteve. Per a Maria del Carme, el govern socialista ha estat any al capdavant amb una gestió envoltada de poca claredat i d'una ànsia exagerada d'aparentar que tot va bé i no passa res.
Per aquesta candidatura s'han marcat, com a principal objectiu, augmentar la seva presència a l'ajuntament per tal de poder dur a terme un projecte orientat al poble.  Des del partit presenten la candidatura formada per persones properes a la gent, realistes, valentes i compromeses amb i per Sant Esteve, que col·laboren en associacions i entitats culturals, socials i esportives del poble.

El PSC inicia un cicle de xerrades pels barris de Sant Feliu

  • PDF
frame_02858.1777El Centre Polivalent Falguera de Sant Feliu ha arreplegat el debat El Projecte de Tots, amb l'alcaldessa de la vila, Lourdes Borrell. El debat serveix per a presentar les propostes per al programa electoral i escoltar als veïns que poden fer aportacions per aquest programa. L’alcaldessa ha declarat que vol que aquest projecte electoral sigui"participatiu i que els ciutadans tinguin un espai per poder parlar i veure quins són els elements principals del nostre programa".Algunes de les propostes que s'han presentat, tant des de l'ajuntament com per part dels veïns, han estat: l'escola bressol, el centre d'urgències de primària, centres cívics, i nous espais i vivendes per la gent gran, que tinguin els serveis necessaris, com menjadors i biblioteques, al mateix edifici. Lourdes Borrell ha explicat que aquestes xerrades també es faran a altres barris perquè tota la població pugui dir la seva: "volem presentar aquests projectes a tots els barris i donar a conèixer les propostes perquè els ciutadans puguin donar la seva opinió, això enriqueix el projecte electoral".Els ciutadans també poden fer les seves aportacions per Internet o en les carpes d'apropament que hi ha al carrer, simplement omplint un fulletó.

Galeria de imatges I

frame_02939.180.jpg

Galeria de imatges II

frame_02854.386.jpg

Galeria de imatges III

frame_02862.1253.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02870.1946.jpg

colaboracion