Wed11052011

Ultima Actualitzacio01:20:25 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Societat Societat I

Societat

Molins de Rei celebra la Festa Infantil anual

Durant època electoral, tant grans, com petits poden participar a les activitats populars que s'organitzen a diferents municipis. Una d'elles és la tradicional festa infantil anual, que se celebra a Molins de Rei.
Durant tot el dissabte els nens, acompanyats pels seus pares, han pogut gaudir d'inflables, tallers de pintura i del berenar popular amb xocolatada.
frame_02927.51Durant època electoral, tant grans, com petits poden participar a les activitats populars que s'organitzen a diferents municipis. Una d'elles és la tradicional festa infantil anual, que se celebra a Molins de Rei.Durant tot el dissabte els nens, acompanyats pels seus pares, han pogut gaudir d'inflables, tallers de pintura i del berenar popular amb xocolatada. Enguany la festa infantil, per segona vegada, s'ha ubicat al barri del canal, a la Plaça Joan Vallès i Vila. I és què cada edició de la festa infantil s'ubica a un barri diferent, per facilitar l'accés dels nens i per promocionar els espais oberts i les possibilitats del municipi. Com ja és habitual, a la carpa pel canvi de CIU, organitzadors de la Festa, s'han recollit propostes i suggeriments de la ciutadania per al programa electoral de la formació i el partit ha pogut explicar, a peu de carrer, quines són les seves propostes per al 22 de maig. Segons la organització, han participat en aquesta festa infantil anual gairebé 200 molinencs.

Veïns d'Esplugues en protesta de la mort d'un l'empresari xinès

frame_02850.773Aquest matí, un nombrós grup de persones s'ha concentrat davant l'Ajuntament d'Esplugues en protesta per la mort de l'empresari xinès X.R.Z, propietari del restaurant Wok de la vila. A la manifestació hi ha acudit membres de la comunitat xinesa i també veïns que els hi volien mostrar el seu suport. Segons l'ajuntament d'Esplugues l'establiment es va tancar cautelarment arran de la denúncia de la comunitat de veïns de l’edifici on està ubicat el restaurant, amb motiu de la presència d'olors procedents del negoci. Els familiars de l'empresari que es va suïcidar ahir dilluns, demanen responsabilitats per la seva mort. Asseguren que es va veure pressionat fins arribar al punt de voler acabar amb la seva vida. El portaveu de la manifestació ha declarat que l'establiment havia seguit totes les indicacions de l'Ajuntament i que la seva situació es trobava dintre de la legalitat. Durant la manifestació s'han viscut moments de tensió, quan alguns dels assistents han volgut entrar a la Casa Consistorial. En un comunicat, l'Ajuntament ha volgut deixar clar, que s'ha seguit el procediment habitual que estableix la llei per la concessió de llicències d'aquest tipus. Segons el Consistori, els tècnics municipals van detectar irregularitats al sistema de ventilació, i com a conseqüència, es va decretar el tancament cautelar del negoci.
Els membres de la comunitat xinesa demanen justícia i preveuen manifestacions fins que algú es responsabilitzi dels tràgics fets.

El Parc Nartural de Collserola celebra una Festa de Primavera

frame_02835.484La muntanya de Collserola ha celebrat una Festa de la Primavera especial aquest any. La primera festa com a Parc Natural, una declaració que es va fer oficialment el passat octubre. Durant tot el diumenge s'han organitzat diferents activitats lúdiques, com itineraris a peu guiats, visites a jaciments prehistòrics, tallers de descoberta de plantes o conferències. Tot plegat, per apropar aquesta nova denominació de Parc Natural a la ciutadania. Moltes de les activitats han anat adreçades als més menuts. Són aquests a qui se'ls ha d'ensenyar des de petits els valors ecològics i els beneficis que dóna el parc. Al Centre d'Informació del Parc s'ha ofert una conferència per reflexionar sobre l'estat del medi natural a Catalunya a càrrec del consultor ambiental Josep Maria Mallarach.

Mor el vigilant de l'estació de RENFE de Castelldefels

frame_02769.443El vigilant de seguretat de l'estació de RENFE de Castelldefels ha mort aquesta matinada després de rebre diversos cops i puntades. Els fets haurien ocorregut cap a quarts de set del matí quan, segons els Mossos d'Esquadra, el vigilant hauria demanat a un viatger la identificació del seu bitllet i aquest s'hi hauria negat. Seguidament, l'agressor de 21 anys, hauria començat a barallar-se amb el vigilant i a clavar-li cops. Agents de la policia han detingut minuts després el jove, que ha passat a disposició judicial. L'autòpsia del cadàver determinarà si la causa de la mort han estat els cops rebuts o un infart que hauria patit el vigilant després de l'agressió.

La primera fase de restauració del castell de Cervelló

frame_02799.34La primera fase de les obres de restauració del castell de Cervelló està previst que acabi al mes de juny. El projecte d'intervenció del castell va començar al febrer de l'any passat amb les excavacions des de dalt i des de baix de l'edifici arquitectònic i la neteja dels voltants. Els treballs de dalt del castell ja estan enllestits i la part de baix encara resta per acabar.
Després dels treballs arqueològics s'ha demostrat que la part central del castell és la més danyada.
De cara a la temporada d'estiu els treballs se suspendran perquè el castell pugui ser visitat. Per això, s'estan col·locant baranes de seguretat. Un cop passat l'estiu i comenci la segona fase dels treballs de restauració es retiraran.
Després dels treballs arqueològics s'ha demostrat que la part central del castell és la més danyada. De cara a la temporada d'estiu els treballs se suspendran perquè el castell pugui ser visitat. Per això, s'estan col·locant baranes de seguretat. Un cop passat l'estiu i comenci la segona fase dels treballs de restauració es retiraran.

Galeria de imatges I

frame_02846.388.jpg

Galeria de imatges II

frame_02926.600.jpg

Galeria de imatges III

frame_02801.787.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02926.600.jpg

colaboracion