Wed11052011

Ultima Actualitzacio01:20:25 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Societat Societat III

Societat

El Parc Sanitari Sant Joan de Déu es manifesta contra les retallades

frame_02945.39Els treballadors del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, a Sant Boi, UGT i ciutadans afectats, es tornen a mobilitzar en contra de les retallades de la Generalitat en matèria de sanitat. Les retallades, en aquest centre hospitalari, encara no s'han produït. Segons la Responsable de Sanitat del Baix Llobregat, per UGT, Judit Extremera, es faran efectives després de les eleccions municipals. Tot i això, el centre ja ha començat a patir-ne les conseqüències.
Aquesta reducció de personal ha comportat també l'eliminació d'alguns serveis del Parc Sanitari.
Segons Extremera, el Parc Sanitari està fent una assistència amb la mateixa població que tenien abans, però amb menys personal i menys recursos. La responsable de Sanitat, assegura, també, que les retallades són un atac directe de la Conselleria contra l'Estat del benestar.
La primera manifestació al centre es va realitzar abans de Setmana Santa. A partir d'ara les protestes es repetiran cada dimecres.
Aquesta reducció de personal ha comportat també l'eliminació d'alguns serveis del Parc Sanitari. Segons Extremera, el Parc Sanitari està fent una assistència amb la mateixa població que tenien abans, però amb menys personal i menys recursos. La responsable de Sanitat, assegura, també, que les retallades són un atac directe de la Conselleria contra l'Estat del benestar. La primera manifestació al centre es va realitzar abans de Setmana Santa. A partir d'ara les protestes es repetiran cada dimecres.

Trobada formativa a Esplugues dels Mossos d'Esquadra

frame_02865.75L'espai de La Baronda d'Esplugues ha acollit la jornada formativa de membres de l'escala intermèdia dels Mossos d'Esquadra. En aquesta trobada uns 120 agents, amb càrrecs de sotsinspectors i sergents, han conegut les dades estadístiques del cos i han pogut debatre allò a millorar. L'alcaldessa de la Vila, Pilar Díaz, ha destacat la importància de la seguretat ciutadana i s'ha mostrat satisfeta amb el fet que la primera trobada de mossos d'enguany se celebri a Esplugues. La comissària, Cristina Manresa, cap de la Regió Policial Metropolitana Sud, ha agraït les paraules que l'alcaldessa ha dedicat al cos dels Mossos d'Esquadra. A l'acte, com ja es costum, s'ha realitzat una xerrada formativa. En aquesta ocasió la persona convidada ha estat la periodista Pilar Rahola, que ha fet una ponència sota el títol "seguretat, política i mitjans de comunicació".

Xocolatada i regals a la festa de la primavera a Sant Just

frame_02839.528La primavera ha arribat amb força al municipi de Sant Just Desvern. Al barri nord de la ciutat, els comerciants han volgut donar-li la benvinguda celebrant una festa per grans però sobretot per petits. Una xocolatada gratuïta o elaboració de flors artesanals, són algunes de les activitats que s'han organitzat. Els comerciants de la zona han volgut animar als seus veïns amb aquest acte a l'aire lliure. De fet alguns petits ja tenien molt clar que venien a guanyar la bicicleta que sortejaven. No molt lluny del barri nord, al parc de l'avinguda indústria s'ha celebrat una festa esportiva i un berenar saludable amb motiu del dia mundial de l'esport i la salut. Sota el lema “Posa’t en forma fent esport” una professional del sector ha assesorat a  les persones assistents sobre l’ús i l’aprofitament del nou espai lúdic del parc, que va ser inaugurat fa unes setmanes.

Onze restaurants de Viladecans reben l'acreditació AMED

frame_02810.146Onze restaurants de Viladecans van rebre ahir l'acreditació AMED que els reconeix com a promotors de l'alimentació mediterrània. El projecte AMED identifica i acredita els establiments que ofereixen opcions d'alimentació mediterrània i de lleure actiu per als seus clients, ja que tant l'alimentació com l'activitat física incideixen en la salut. Aquesta acreditació forma part de les estratègies del Pla Integral per a la Promoció de la Salut que es va iniciar al 2006.
L'acte de lliurament es va realitzar a L'Ateneu d'Entitats Pablo Picasso i va comptar amb la presència de l'alcalde de Viladecans, Carles Ruíz, del director general de Salut pública de la Generalitat Antoni Plasència i de la Dietista-Nutricionista Gemma Salvador. Durant la sessió també es va desenvolupar un taller de rebosteria a càrrec del pastisser Jordi Bordas, recent campió d'aquesta especialitat, que va incloure la degustació del pastís premiat, realitzar a base d'avellanes i mandarines.

Els avis del Prat celebren la setmana de la gent gran

frame_02819.64Rumba, cha cha cha i pasdoble. Aquesta setmana és la setmana de la gent gran, per això ens hem volgut apropar a alguna activitat que fan normalment. Hem visitat el ball que es fa cada setmana des de fa 22 anys al Prat del Llobregat. Al principi es feia a l'institut, després va passar a un bar i més endavant l'ajuntament va cedir les instal·lacions de les que gaudeixen ara. Es fan 5 o sis balls gratis a l'any, a més, al Nadal es fan uns obsequis. És per tots els veïns del Prat que compleixin la mínima d'edat, seixanta anys.

Galeria de imatges I

frame_02643.1301.jpg

Galeria de imatges II

frame_02834.2666.jpg

Galeria de imatges III

frame_02862.1253.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02768.1873.jpg

colaboracion