Publicidad
LLEIDA, 11 de maig de 2011
Despejado con tardes cálidas Despejado con tardes cálidas
La Mañana
Publicidad

Patronat de Turisme

Noticias
Portada
Lleida
Comarcas
Sociedad
Economía
Deportes
Cultura
Espectáculos
Política
Internacional
Edición impresa
PDF La Mañana
Opinión
Editorial
L'Espurna
La Recontra
Carta del Director
Humor
Els Farrús
Marçal
Lo Pixador
Ediciones
El Pla d'Urgell
La Noguera
Suplementos
Revista
Ateneu
Servicios
Necrológicas
Clasificados
Tienda
Teléfonos de interés
Sugerencias
Envíe su opinión Enviar correo
Álbum
Álbum de fotografía
 
El Pla d'Urgell
Acudam adquirirà un autobus amb l’aportació d’Adecco i Klockner Pentaplast

Lleida - J.A. Pérez  2008-08-06

L’Associació Comarcal Urgell d’Ajuda al Minusvàlid (ACUDAM) va rebre una aportació econòmica de la fundació ADECCO dins del programa de foment de l’integració laboral de persones amb discapacitats intel·lectuals.

Patronat de Turisme
Una aportació que ha estat possible gràcies a la col·laboració de l’empresa Klockner Pentaplast que ha estat la que l’ha fet efectiva.
ACUDAM te intenció de destinar aquesta aportació a la compra d’un vehicle de transport adaptat de 55 places que utilitzarà per als treballadors dels centres ocupacinals de Vila-sana i Mollerussa.
Es tracta d’un autobús semi urbà que farà el recorregut per les diferents localitats de la comarca en les que resideixen les persones disminuïdes que treballen en els tallers de l’entitat. Aquesta tasca la duen a terme fins ara una flota de vehicles, el que suposava una despesa important per l’associació.
Amb aquest nou vehicle, que es lliurarà el proper mes de setembre el transport de persones serà més funcional al mateix temps que suposarà un estalvi de costos i de temps. El vehicle permet transportar cinc cadires de rodes.
Cal recordar que ACUDAM ocupa actualment mes de 130 persones amb discapacitats i transporta diàriament 140 treballadors de la comarca i rodalies.
David Romero, consultor de ADECCO va manifestar “volem aportar valor social als recursos humans de les empreses, volem apropar la part més humana d’un mercat de treball que te les mateixes necessitats i que fomenta mitjançant la diversitat , una empresa més compromesa amb els objectius socials”. L’entitat ha participat en altres programes amb l’Associació del Pla d’Urgell.
Per la Fundació Adecco, Klockner Pentaplast i ACUDAM el que els porta a participar conjuntament en aquest projecte és el convenciment de que un lloc de treball és una eina imprescindible per la inserció i la participació a la nostra societat. Adaptar llocs de treball per a persones amb discapacitat i oferir suports és fonamental si es vol aconseguir que la participació laboral sigui real.
ADECCO és una fundació sense ànim de lucre que participa en programes dirigits a diferents col·lectius com majors de 45 anys, persones amb discapacitats, dones amb responsabilitats familiars no compartides, dones víctimes de violència domèstica o exdeportistes d’èlit, professionals i paralímpics.
Una entitat compte amb 300 oficines repartides per to el territori espanyol.


Publicidad