• 12jun
    Categories: CIU, CiuBadia Comments: 2

    Aquest any des de Convergència Democràtica ens hem posat les piles per la Festa Major. I malgrat no haver pogut assistir a la reunió per dissenyar les diferents activitats de la Festa (no vam ser-hi convocats. He de dir que a la junta de portaveus se’ns va comunicar que la carta de noticació es va perdre), participem directament a la Festa amb un xiringo on organitzarem diverses activitats complementàries al programa de la Festa Major. I ho fem gràcies a la col·laboració dels militants i simpatitzants de Convergència de Badia, però també i molt especialment gràcies a la Joventut Nacionalista de Catalunya. Aquí afegeixo la seva nota de premsa. HI ESTEU TOTS CONVIDATS!

     

    jnc

    Benvolguts, benvolgudes,

     La JNC del Vallès Occidental- Sabadell, no parem la màquina!

    Us oferim,  un cap de setmana de bon ambient i diversió a la festa major de Badia del Vallès,així podem celebrar la feina feta de tothom  durant aquesta campanya.

     Si t’animes i ens vols venir a donar un cop de mà  per continuar donant a conèixer la JNC als joves del país, no t’ho pensis, t’hi esperem els dies  12, 13 i 14 de juny a la barraca de la JNC a Badia del Vallès, tindrem menjar,beure, tallers i tota la Informació de la nostra organització, porta-hi els amics, ens ho passarem bé!

    PROGRAMA:

    Divendres tarda/nit DJ’s

    Dissabte al matí espectacle culinari: una truita gegant per 300 persones, dinar gratuït!

    Dissabte a la tarda taller de joies, sardanes i nit orquestra.

    Diumenge sardinada popular, gratuït!

    Us hi esperem!

     

    Serveis Nacionals

    Joventut Nacionalista de Catalunya

     C/ de Puig-Reig, 10, bxs.

    08006 Barcelona

    Tel.: 932375840 Fax: 932378437

    www.jnc.cat

2 Responses

WP_Floristica

Deixa el teu comentari

Atenció: La moderació de comentaris està habilitada i pot retardar el teu comentari. No hi ha necessitat de tornar a enviar el seu comentari.