• 18oct
    Categories: CiuBadia Comments: 0

    Us recomano aquest article sobre la barrera sònica del nostre company Àngel Valiente:

    Sembla, si més no, que per les informacions que estan apareixent últimament, han donat el tret de sortida a veure qui la diu més grossa.

    No senyores i senyors, no estem en campanya, ni tan sols en pre-campanya, però una darrera d’altra comencen a arribar certes promeses d’inqüestionable contingut polític i cert transfons de manipulació cap als veïns i veïnes.

    Sense anar més lluny i amb la intenció d’arreplegar un grapat de vots, sobre tot dels afectats, ha sortit, amb la força d’un sorollós tro, mai millor dit, el tema de la barrera sònica a la C-58 al seu pas pel nostre municipi.

    És lamentable que a aquestes alçades no estigui ja feta, tot s’ha de dir, però a banda de lamentacions és d’una manca de vergonya de primera magnitud que el PSC, al Govern de la Generalitat, amb la complicitat dels seus socis (que ara diuen estar al costat dels veïns) hagin incomplert totes les promeses i els compromisos adquirits amb el nostre municipi i ara enviïn al conseller Nadal, amb la parafernàlia d’un gran esdeveniment i anuncií, amb la complicitat del partit socialista a l’Ajuntament, que de cop i volta han aparegut 2,5 milions d’euros i que tindrem barrera sònica l’any vinent.

    Per molt circ mediàtic que hagin muntat des de l’ajuntament, amb una certa premura (van avisar als grups municipals el dia abans, després de que els portaveus llegissin la notícia mitjançant una nota de premsa, això sí), continuem dubtant de la veracitat de les seves paraules. Ja n’estem cansats.

    Senyores i senyors, per si no s’havien adonat, s’acosten les eleccions i, és clar, que en vista de les enquestes que estan sortint als mitjans de comunicació, on donen un clar i rotund avantatge a CiU per tornar a guanyar les eleccions a la Generalitat de Catalunya, l’actual Govern del PSC ha de fer tot el possible per recuperar la credibilitat en la seva gestió. Els votants marxen emprenyats per la nefasta gestió del tripartit i creuen que amb promeses d’aquest tipus tornaran a tenir la seva confiança.

    En aquesta situació el primer que compta és recuperar vots sigui com sigui i deixar en segon pla el fet de si és podrà complir amb la promesa escampada als quatre vents.

    Ens han fet la promesa que al 2011 tindrem barrera sònica, clar que deuen pensar que com que ells no manaran a la Generalitat, serà CiU la que tindrà la pilota a la seva teulada. Si es fa, serà gràcies a ells, i si no es fa serà culpa de CiU. Ho tenen ben pensat. Clar que…si per alguna de les casualitats es tornés a reeditar el tripartit, com que ja hauran guanyat, segur que trobaran una excusa per deixar a Badia sense barrera sònica una altra vegada.

    Estaria bé que des de l’Ajuntament i des de la Generalitat ens diguin on està el projecte i sobre tot en quina partida es troben els 2,5 milios d’euros (on son els diners) per fer la barrera sónica.

    Passi el que passi, amb el convenciment de que serà CiU qui guanyi les properes eleccions a la Generalitat de Catalunya i destinarem els recursos necessaris per tenir de una vegada per totes la tan necessària barrera sònica.

    Àngel Valiente

Deixa el teu comentari

Atenció: La moderació de comentaris està habilitada i pot retardar el teu comentari. No hi ha necessitat de tornar a enviar el seu comentari.