• 21gen
    Categories: CiuBadia Comments: 0

    Entrada publicada a la nostra web www.ciubadia.org el 26 de desembre. Us la recomano:

    Ja fa uns mesos  vam denunciar la deixadesa per part del equip de govern, concretament de l’àrea d’esports en  vers les antigues instal·lacions  esportives municipals.
    Hem de lamentar que malgrat les nostres denúncies, i també les denúncies ciutadanes (un clar exemple és un grup destinat a aquesta qüestió en una coneguda xarxa social), aquest tema encara no s’ha solucionat.

    Potser, amb una mica de sort i ara que venen eleccions municipals, els responsables d’aquesta area tan important i tant significativa per a la nostre població es posaran mans a la obra  per tal d’esgarrapar algun vot. Però siguem optimistes: això que ens emportarem.
    De totes maneres,l’article d’aquesta ocasió ve contagiat de l’anterior sobre aquesta qüestió. A veure si estarem començant a partir una “infecció”. Què vull dir amb això? Molt simple:  Aquest mal, per desgràcia s’està estenent al tan “bonic, modern i confortable” poliesportiu nou…
    Sembla ser evident que ja no es tracta d’un problema  de deixadesa municipal, que realment ho és,  si no d’un problema d’incompetència professional consentida evidentment per l’àrea  política del servei municipal d’esports.
    Com pot ser que s’hagi detectat per part d’un usuari fa unes setmanes l’averia  d’una porta d’un vestuari  i que tota la solució presa hagi estat despenjar aquesta porta i deixar el lavabo obert, amb la porta avariada repenjada al mateix indret, amb el risc que hi entri algú i li caigui a sobre?  I jo em plantejo: tan costa arreglar una porta?
    Com pot ser que fa ja unes setmanes que els torns de la porta d’entrada han estat anul·lats i encara avui pot entrar al poliesportiu qualsevol , sigui o no sigui soci  sense cap control? Si el que volen es mirar de solucionar els continuats problemes d’embús que causa aquest aparell tan modern però que mai ha funcionat com deu mana a la porta d’entrada, ho veig perfecte, però s’ha de posar una solució alternativa i amb garanties…..
    Com pot ser que un club esportiu allotjat  a les instal·lacions, hagi de moure cel i terra perquè li cedeixin la pista coberta cada vegada que vol celebrar un esdeveniment que realitzen només parell de vegades a l’any, perquè sempre està ocupada pels mateixos? I com és que aquest fet ho ha de solucionar el personal  de la porta  de control d’accés trucant i demanant favors? Quins favors? Que no hi ha cap normativa que contempli aquestes actuacions?
    En definitiva i ja per acabar: com pot ser que quan l’equip que gestiona el poliesportiu , ja sigui el nou o el vell, se’n adona que hi ha una averia, trigui tant  temps a posar-hi una solució efectiva i duradora?
    Pot ser ara que ve Nadal i eleccions, ens trobem el poliesportiu arreglat  i ben gestionat.
    Però això només es pot resumir utilitzant  un argot molt esportiu, en un HAT TRICK de paraules :   INCOMPETÈNCIA i DEIXADESA.

    Miguel Galera

Deixa el teu comentari

Atenció: La moderació de comentaris està habilitada i pot retardar el teu comentari. No hi ha necessitat de tornar a enviar el seu comentari.