Inici

Recerca de notícies

Filtre de notícies

Versió impresa


Descarrega't la versió impresa
Baixa't la versió impresa

Últims artícles als Blocs

 

E. Ribera Gabandé

"Quin és el futur de Mali?"

 

Dolors Mateu

"Tomàquet farcit d'anxoves"

 

Toni Ibañez Ros

"Traïcions"

 

Josep Ramon Ribé

"Ossama RIP"

 

Lourdes Cardona
"On es guanyen els partits?"

 

Antoni Minguet

"El meu hort"

 

Gerard Rosell

"Final de temporada"

 

Judith Romero Ruiz

"Qui té por del llop ferotge?"

 

Àxel Vilaseca

"La Fira de Sant Josep a Mollerussa"

 

Connecta't al teu compte



Tenim 458 visitants en línia

BONDIA.AD

PUBLICITAT

Bàner
González Pons considera que Blanco fa el "xorra" i el "ridícul" quan vincula la trama Gürtel amb Gadafi
Lleida ciutat - Política
Escrit per ACN   
Dilluns 18, Abril de 2011 16:25

El vicesecretari de Comunicació del PP, Esteban González Pons, titlla de "xorrades" les declaracions que el vicesecretari general del PSOE va fer aquest diumenge a Cullera en què demanava que s'investiguin negocis entre els membres de la trama Gürtel i el líder libi.

González Pons considera que un membre del govern espanyol hauria d'entretenir-se en assumptes realment importants pel país com ara l'atur i no fent tant el "pallasso" i el "ridícul". Pons no entén com els membres del PSOE es dediquen els caps de setmana a fer "xous" per tot l'Estat en comptes de treballar per l'economia espanyola. González Pons ha visitat aquest dilluns Lleida.

El vicesecretari de Comunicació del PP, Esteban González Pons, ha fet una crida aquest dilluns des de Lleida als socialistes perquè facin una campanya electoral neta, "sense mentides" centrada en l'economia. No s'ha d'oblidar, ha dit, que Espanya està a punt d'arribar als 5 milions de parats, que cada setmana es queden sense feina 1.000 autònoms, que la morositat ha crescut, situant-se als nivells de 1995, i que el deute, segons el Banc d'Espanya, està més car. En aquestes condicions, diu Pons, els polítics "seríem estúpids" si no ens posem a parlar d'economia, que és el que "realment interessa" als ciutadans.

"Això és l'important", ha dit, "i no les xorrades de Blanco", en referència a les declaracions del vicesecretari general del PSOE vinculant el cas Gürtel amb Gadafi. "Un ministre hauria de fer més política i menys el ridícul", ha prosseguit Pons. "No necessitem ministres pallassets que entretinguin els ciutadans, necessitem ministres que resolguin els problemes dels ciutadans", ha dit. Pons considera que el que passa a Espanya és prou seriós com perquè els seus ministres hi treballin des dels seus despatxos. Els ciutadans, no volen, segons Pons, que el govern espanyol "es dediqui a fer de club de la comèdia cada cap de setmana fent xous per tot l'Estat".

 

Mal resultats del PSC

Seguint amb Gadafi, Pons també ha tret importància a les declaracions que l'expresident José Maria Aznar va fer a la Universitat de Columbia (Nova York) el passat 11 d'abril en què qualificava el líder libi d'amic. Per Pons, allò rellevant no és que un expresident expliqui el que va dir o no en una classe d'Estats Units, sinó que la ministra Chacón no expliqui "perquè amb bombes espanyoles s'estan matant innocents a Líbia".

Per Pons, les pròximes eleccions generals del 2012 decidiran si els ciutadans volen seguir "amb les polítiques socialistes de Zapatero o amb la política de creació de llocs de feina del PP" i això, diu, es veurà, en part, a les eleccions municipals catalanes.

"Si el PSC obté uns mals resultats, tenim l'esperança que hi hagi un canvi a Espanya", explica. En aquest sentit, ha animat els electors lleidatans a canviar de rumb i no votar el PSC a l'Ajuntament ja que considera que "el que no és bo per Espanya i per Catalunya, no és bo tampoc per Lleida".

Comentaris (0)add comment

Escriure comentari
més petit | més gran
password
 

busy
 

Especial ÒPTIQUES 2011

 

Especial ENSENYAMENT 2011

By Balasch

Publicitat

 
 .

Mercat immobiliari

VENDO CASA
Habitatges - En el barrio de los Magraners, zona alta. Casa de dos plantas de 90 mt2, almacén para 4 coches, dos...
Publica el teu anunciMés

El vídeo destacat

Opinions sobre l'Espai Macià

Publicitat

Enquesta de la setmana

Ja tens decidit el vot per a les municipals del 22-M?
 

Loteria

Esperando Contenido Widget ...

Publicitat

HootSuite - Social Media Dashboard
 
Copyright © 2011 Diari Bondia Lleida. Tots els drets són reservats.
Amb la
col.laboració
de:

Logo del departament de Cultura i Mitjans de Comunicació
  .