Notícia

Ponentweb
Fletxa_component
10/05/2011
ICV-EUiA no volem una ciutat hipotecada per majories absolutes

Avui el candidat a l’alcaldia Josep Casasnovas, acompanyat de membres de la candidatura d’ICV-EUiA han visitat pel mati el barri de Granollers Nord. Durant la visita s’ha fet difusió dels 25 compromisos per un ajuntament d’esquerres i ecologista entre els veïns i veïnes.

En la visita al barri Josep Casasnovas ha dit, “des de ICV-EUiA no volem una ciutat hipotecada per majories absolutes”, segons el candidat malauradament hem vist com els governs socialistes quan governa sol aplica retallades socials, a les pensions i laborals.

 

Per Casasnovas segons ha explicat” volem un govern amb sensibilitat social que estigui al costat de les persones que pot perdre el seu habitatge, que els faci costat i faci de mediador davant dels bancs”. Per Casasnovas, s’ha d’incrementar els ajuts econòmics directes a les famílies per atendre situacions d'urgència social, així com la creació d’una xarxa d’habitatges socials. Impulsar el Pla municipal d’habitatge per promoure la creació d’habitatge protegit i crear un patrimoni municipal d’habitatges de lloguer i de compra assequibles per afavorir-ne l’accés a totes les persones que el necessiten.

 

Per finalitzar ha destacat que, “la crisi exigeix governs amb sensibilitat social i que es planti davant de les retallades, la garantia per no aplicar-les a Granollers som Iniciativa per Catalunya Verds – Esquerra Unida i Alternativa”

 

Ja per la tarda ha visitat el barri de Ponent on ha continuat amb la campanya de proximitat per conversar amb la gent als barris, conèixer la seva visió sobre la ciutat i en concret del seu barri.

DV 13/05/2011 | 06:33
Fons_fixed_publications
Mesicvpergranollers
  • Mesveure