Redacció osona.com | Actualitzat el 11/05/2011 a les 19:30h

Artur Mas visita les empreses Covit i la Farga Group

El president també soparà amb empresaris i es trobarà amb membres del consistori de Torelló.

El president de la Generalitat, Artur Mas, visitarà demà, dijous, dia 12 de maig, la comarca d’Osona, acompanyat del secretari general de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, i del delegat de la Generalitat a la Catalunya Central, Jordi Moltó.
 
A les 17 hores, el president arribarà a l’Ajuntament de Torelló on mantindrà una breu reunió amb l’alcalde, Miquel Franch, i la resta de la corporació municipal. Seguidament, a les 17:30 hores, Artur Mas es traslladarà a la seu de l’empresa Covit, S.L dedicada a la fabricació de taps i elements de packaging de perfumeria i cosmètica per a grans firmes internacionals.

El president visitarà les instal•lacions de l’empresa per conèixer l’estat de reconstrucció de la fabrica, que va patir un greu incendi el dia 11 de setembre de 2010. El foc va deixar paralitzada la planta després de cremar tota la zona on es realitza el tractament químic de les peces fabricades, que suposa un 70% del total de la superfície de l’empresa. Malgrat aquest fort cop, Covit ha fet un gran esforç per tirar endavant el negoci i, a hores d’ara, està finalitzant el procés de reconstrucció i fent proves industrials perquè l’empresa ja pugui funcionar a ple rendiment a partir del mes de juny.

El president serà rebut pel gerent de Covit, Lluís M. Munné, i el managing partner, Jordi Brico. Els responsables de l’empresa ensenyaran al president una mostra dels productes que fabriquen i li explicaran, sobre plafons, el procés de reconstrucció experimentat aquests darrers mesos, després de l’incendi.

La visita continuarà a la Farga Group (LFG), empresa dedicada a la fabricació i comercialització de productes de coure relacionats amb el món de l’energia, l’electrificació, el ferroviari, l’automoció, les canonades, els envasos i els embalatges. El grup, amb més de 200 anys d’història, és el primer productor nacional en semielaborats de coure i referent mundial en el sector.
 
El president arribarà a seu de la fàbrica a les 18:45 hores, on mantindrà una reunió amb la direcció del grup, encapçalada pel president de LFG, Vicenç Fisas, i el conseller delegat, Oriol Guixà, per conèixer els projectes de futur de la companyia.
En acabar la reunió, el president coneixerà de primera mà el procés de producció de les diferents línies de treball de coure amb una visita a les plantes de la fàbrica, acompanyat pel conseller delegat de LFG. Els mitjans disposaran de dos punts en dues de les naus que conformen la fàbrica per a poder prendre imatges de la visita.
 
Després del recorregut, les autoritats es traslladaran a l’auditori, on La Farga presentarà els seus projectes internacionals. L’empresa està creant una nova planta productiva als Estats Units, seguida de la que ja està en marxa a la Xina, obrirà un nou centre de distribució de canonades de coure a França i ha posat en marxa dos parcs d’investigació. L’acte acabarà amb els parlaments del president i del conseller delegat del grup i del president de la Generalitat.
 
La visita a la comarca d’Osona finalitzarà a Manlleu, on el cap de l’executiu assistirà al XIV Sopar d’Empresaris Euram organitzat pel Cercle Euram d’Osona i la Fundació Ausa Futur, que tindrà lloc al Restaurant El Morter, a les 21 hores.


Visita del president de la Generalitat a Osona
     
Visita a l'Ajuntament de Torelló
      12/05/2011 17:00 | C/ Ges d'Avall, 5 | Torelló (Osona)

Visita a l'empresa Covit, S.L.
      12/05/2011 17:30 | C/ Puigbacó, 12 | Torelló (Osona)

Visita a la Farga Group (LFG). Hi haurà un parlament del president de la Generalitat.
      12/05/2011 18:45 | Crta. C17 Km. 73.5 | Les Masies de Voltregà (Osona)

XIV Sopar d’Empresaris Euram organitzat pel Cercle Euram d’Osona i la Fundació Ausa Futur.
      12/05/2011 21:00 | Restaurant El Morter (C/ Josep Serra Sió, 24) | Manlleu (Osona)

Navega per les etiquetes

La Farga GroupArtur MasCovit

Referències a Internet

Covit

COMENTARIS

+4
-1
Visita Fotocol
Anònim, 11/05/2011 a les 23:28
Li explicarà l'alcalde de Torelló al Sr. Artur Mas el greu problema de contaminació de l'aigua potable, causada pel Grup Vemsa? La visita serà a Covit, una de les empreses del grup.

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

@Vic_Eleccions

Tinc una pregunta per a vostè

En aquesta nova secció, els lectors d'Osona.com han tingut l'oportunitat de fer les seves preguntes als candidats de Vic, Manlleu i Torelló.

Enquesta
Eleccions municipals: què és el que us preocupa més del vostre poble?
      Vots emesos: 118
Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: Les futures Adoberies

Les futures Adoberies

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: