jueves 27 de septiembre de 2007

Marc: moltes gracies per les seves paraules

Els politics, moltes vegades ens sentim molt sols i sempre va be rebre reconeixements i fins i tot critiques. Qualsevol forma de participació popular i d’intercanvi d’opinions, es molt necessària. Els politics ens equivoquem com tot-hom i de vegades, fruit de aquesta solitud, més que ningú.
La nostra obligació es la de representar, les inquietuds i necessitats del poble i els que governen tenen a més que gestionar els diners dels ciutadans de forma que els i reverteixin amb utilitat, (per això cobren) i els diners que cobren els paguem tots a més de donar-lis la confiança de la bona gestió, econòmica, social, legislativa, seguretat i cultural, entre altres coses. (els amos d’aquesta "empresa" son els ciutadans) Llàstima que la majoria de les vegades, malauradament, no sembla així.

Si canto Els Segadors, es perquè soc català i sento la meva terra com la meva vida. Li puc garantir que no ho faig per quedar be.

Pel que fa als Geganters, a mi em mereixen el mateix respecte que qualsevol altre entitat del poble. Les entitats, fan la majoria de les vegades, quelcom més que el propi Ajuntament per donar cohesió i personalitat a un municipi. Un poble sense entitats es com una pensió de barri. M’agrada que per vostès, sigui tant important, el fet de que els hi permetin participar de la Festa Major, encara que això hauria de ser lo normal, per a mi, no es cap fet a destacar, es un dret que tenen les entitats. Es clar que pel que penso, a La Llagosta no es tracta amb la mateixa vara de medir, a totes les entitats. Ja se sap, com mes personal mobilitzes mes pes a l’hora de votar i pel que sembla, la classe política ha trobat la fàcil solució de comprar amb els diners de tots, el vots d’alguns col·lectius que els hi garanteixin la "poltrona"

Pel que fa a la Senyera, dir-li, que la persona que la va hissar, pot ser tot el que vostè vulgui, però que per molt símbol que sigui el barret de palla, sempre pot anar vestit amb un trajo, o amb roba adient a la importància que mereix la nostra Senyera; clar que tampoc, cap autoritat va fer esmena de la importància que tenia la persona que ho feia, ni de qui es tractava. De totes maneres, es nomes, la meva opinió, no li doni més importància.

En quant a la escola bressol, dir-li que la defensa d’una Llar d’infants gratuïta, li correspon, per ideari polític bàsic, al PSOE i a ICV i que a mi en van malcontestar a la comissio corresponent, aquesta proposta, quan resulta que 10 dies més tard, la deixa anar en Zapatero. (esta clar que li interessa moltíssim el vot de la gent jove amb fills) a la societat se li dona suport amb lleis, no amb "talonets sota ma". Be Com l’he dit , la meva missió es la de representar els ciutadans de La Llagosta i això, esta pel damunt de la defensa del meu partit, al que sempre defensaré perquè es un partit que pensa amb les persones, però quedi ben clar que al meu compromís es amb vostès, pel damunt de qualsevol cosa. Aquesta es la millor forma de mantenir els partits actualitzats i connectant amb els interessos de les persones. La política internacional, Estatal, Nacional, Autonòmica i Comarcal, ja tenim qui la defensa i els nostres ho fan prou be i son molt fiables, ho han demostrat. A mi em pertany la humil, però molt important tasca de fer Poble, sense pobles no hi hauria estats ni nacions, però per fer-ho lo millor possible, nomes puc contar amb vostès, la meva honestedat i el meu compromís. Sense vostès, cap polític val un ral.

Moltissimes gracies per la seva col·laboració, espero ser mereixedor de seguir contant amb ella, encara que sigui per criticar-me.

Salutacions
Jaume Bonallach

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Primero de todo, me alegro muchisimo que este mejor de salud.

Queria comentarle, dos cosas:

1.el alcantarillado de la llagosta, esta o desbordado de agua o atorado....
nos dieron una hoja para pedir la limpieza y no se hace.
Algo tan grave que puede provocar cosas, como por ejemplo el anidamiento del mosquito tigre.(algunos tienen agua estancada)

2. En el mercado municipal, la situacion de las basuras, es insostenible.
yo vivo justo al lado y es una verguenza que para tirar cualquier cosa al containe, un policia te pida tus datos.

ademas de venir a recoger la basura a deshoras, porque si en el mercado recogen a las 15h porque se llevan la basura a las 11?

dejandonos a los vecinos esa basura hasta el dia siguiente.

Se quejaba el señor alcalde de mal olor, cuando ni siquiera se ha puesto ha investigar que ese olor sale del area gisona y no del mercado (eso lo sabemos todos los vecinos, que cuando el gisona deja las puertas abiertas la calle huele fatal)


desde luego, este pueblo, necesita alguien que sepa que hacer y no este personaje que tenemos como alcalde.


Atte. Maria

Anónimo dijo...

estic fart, de totha la imigracio que hi ha a la llagosta.

estic fart de que ells tinguin preferencia sobre nosaltres.

tota aquesta crisi, esta provocada per la immigracio.


ja esta be home

no fara, res ningu?

que estem esperant, marxar nosaltres?

Anónimo dijo...

Esto demuestra las falsedades e intereses de los partidos.
se acabaron las elecciones, se acabo el blog.

No haceis nada desinteresado, ni valorais la opinion de la gente.

Es una verguenza, gracias a dios el pp no ganara en la llagosta, nunka!!!


vecina indignada de la llagosta