Palma 20ºC
València 22ºC

Tenis

Feliciano López elimina Kohlschreiber i jugarà contra Nadal a vuitens

El tenista de Toledo ha guanyat l'alemany Philipp Kohlschreiber en tres sets (6-4, 3-6 i 6-3) després d'un partit igualat que s'ha resolt en dues hores i vint minuts

Nadal ja és a vuitens del Masters 1000 de Roma Nadal ja és a vuitens

TENIS

Nadal pateix per guanyar davant Lorenzi en el seu debut a Roma

El tenista de les balears veu com Djokovic li està retallant punts i això li fa perillar el número 1 del rànquing de l'ATP

Novak Djokovic. Novak Djokovic.

Masters 1.000 de Madrid

Novak Djokovic derrota per primer cop Rafa Nadal sobre terra batuda (7-5 i 6-4)

El serbi s'ha imposat a Rafa Nadal en la final del Masters 1.000 de Madrid en dos sets (7-5 i 6-4) i ha sumat la 32a victòria consecutiva de la temporada

Rafa Nadal i Roger Federer, durant el minut de silenci. Rafa Nadal i Roger Federer, durant el minut de silenci.

Rafa Nadal derrota Roger Federer i disputarà la seva quarta final a Madrid

Rafa Nadal s'ha classificat per quarta vegada per disputar la final del Masters 1.000 de Madrid en derrotar avui el suís Roger Federer per 5-7, 6-1 i 6-3

Masters 1000

Rafa Nadal i Roger Federer es tornen a trobar a Madrid, aquest cop a semifinals

En les dues últimes edicions del Masters 1000 havien disputat la final (una per cada un), però la pèrdua de rànquing del suís els creua ara a semifinals. Nadal s'ha desfet avui a quarts de Llodra, i Federer de Soderling

Rafa Nadal. Rafa Nadal.

TENIS

Nadal passa directament per la lesió de Del Potro

El tenista argentí Juan Martín del Potro ha anunciat que es retira del torneig a causa del seu problema al maluc i no podrà jugar aquest dijous contra Nadal, que passa a quarts

Rafa Nadal mostra la seva alegria després de superar Monfils. Rafa Nadal.

TENIS

Nadal supera còmodament Baghdatis i ja és a vuitens

El tenista manacorí ha superat Baghdatis en un partit assequible i ja es prepara per disputar els vuitens contra Del Potro

TENIS

Marcel Granollers sorprèn a Davidenko al quart Masters 1000 Mútua Madrid Open

El català Marcel Granollers ha protagonitzat una de les sorpreses al quart Masters 1000 Mútua Madrid Open després de vèncer a la primera ronda al rus Nikolai Davidenko

TENIS

Nadal, guardonat amb el primer premi Juan Antonio Samaranch

Després de guanyar el Trofeu Compte de Godó, Nadal ha estat premiat amb el trofeu Juan Antonio Samaranch, que s'ha presentat aquest dimarts a Barcelona

OPEN BANC SABADELL

Nadal: "Per moments, ha estat el meu millor partit de la temporada sobre terra batuda"

Mentre el número 1 del món celebrava la victòria, David Ferrer ha explicat que les molèsties a la cama el faran parar uns tres o quatre dies