Dijous, 12 de maig de 2011 | 12:28
Vostè es troba a: Inici > Esports >

Tricampions de lliga

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El Barça empata davant el Llevant (1-1) i aconsegueix el títol
Tricampions de lliga
11/05/2011 21:53
Els jugadors del Barça celebren el titol de lliga
CatalunyaPress.- El F. C. Barcelona s'ha proclamat campió de lliga després d'empatar a un gol a l'estadi del Llevant. Es tracta del tercer títol de Lliga consecutiu del Barça, que el proper 28 de maig lluitarà pel doblet, final que podrà preparar a partir d'ara amb tranquil·litat.
L'empat ha permès al Barça proclamar-se campió de lliga i els jugadors han celebrat el títol en la gespa del Ciutat de València, encara que s'han retirat als vestuaris molt ràpid, però han tornat a sortir més tard desprès d'escoltar als seus aficionats demanant-los-hi.

Keita va avançar a l'equip culé amb un cop de cap que va entrar per l'esquadra, després d'un gran centre de Xavi. Caicedo va empatar abans del descans i el resultat no es va moure, encara que Messi va estavellar una pilota en el pal.

El títol permet als jugadors descansar i centrar-se en la preparació de la final de Champions que disputaran el proper 28 de maig a Londres davant el Manchester United.
Sovint els jugadors del Barça asseguren i recorden que els seus èxits individuals, Pilota d'Or, 'Pitxitxi' o 'Zamora', no són prioritaris i que l'important és ajudar al grup a aconseguir títols. Doncs bé, un Valdés que serà per quarta vegada el porter menys golejat de la Lliga - després 2005, 2009 i 2010 - i un Messi en pugna per el trofeu de màxim golejador són part de l'aval d'aquest títol.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1