Dimecres, 11 de maig de 2011 | 12:30
Vostè es troba a: Inici > Esports >

La voracitat de CR7 impedeix la celebració del Barça

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El portuguès marca un hat trick i s'apropa al pichichi
La voracitat de CR7 impedeix la celebració del Barça
Esports 11/05/2011 00:20
El Reial Madrid va solucionar sense dificultats la seva penúltima cita de lliga en el Bernabéu enfront d'un frèvol Getafe (4-0), abocat a les urgències en les últimes setmanes del campionat, gràcies a tres nous gols de Cristiano Ronaldo, que va rendibilitzar un partit de guió lògic en el seu camí cap al 'pichichi', i ja comptabilitza 37 dianes.
9Cristià Ronaldo celebra el gol
Només els centelleigs golejadors del portuguès van variar l'abstracció d'un partit que va complir les lleres pertinents. Un Reial Madrid que només va necessitar la seva inèrcia com a equip local per doblegar l'escassa resistència del rival, que sofrirà en les últimes jornades per salvar la categoria.

El joc dels madridistes va causar dany al Getafe des del principi. Ozil i Di Maria van anar minant la disposició de l'equip de Míchel i el gol només era qüestió d'encertar amb la porteria contrària. Una pilota del germà, excel·lent amb l'exterior de la seva esquerrana, la va rematar a la xarxa de cap Ronaldo superats els vint minuts.

El camí ja estava obert i el Reial Madrid, sense urgències, però tampoc desitjós d'agradar-se davant el seu públic, va anar sumant aproximacions, però no va aconseguir la bretxa definitiva fins a la segona meitat. De nou Ronaldo, després d'un desori visitant, va batre a Ustari per engrossir la seva llista de dianes.

En l'últim acte, l'entrada de Benzema i Adebayor va donar més força i ganes a l'atac madridista. El francès, només entrar, va arrodonir el marcador i va poder fins i tot fer algun més, així com el togolés.

Cristiano es va permetre un nou gol gràcies a un penal de Mané en el temps extra. El lusità ja suma 37 gols en Lliga, sis més que el culé Lionel Messi.

L'Atlètic no vol jugar l'Europa League

En la resta de partits, destacar una nova ensopegada de l'Atlètic de Madrid que s'allunya de les seves aspiracions europees, després de caure a Santander. Els matalassers es mantenen amb quatre punts d'avantatge sobre l'Espanyol, l'únic que li pot llevar la plaça europea. La victòria permet al Racing assegurar-se la permanència mancant dos partits.

Per la seva banda, el Màlaga i el Depor han donat dos passos molt importants cap a la salvació, després d'imposar-se a l'Sporting i Athlétic de Bilbao respectivament. Els andalusos es van imposar per 2-0 i sumen ja cinc victòries consecutives. Per la seva banda, els gallecs abandonen els llocs de descens després de remuntar el tant inicial de Toquero gràcies a un magistral Valerón que va recordar al de les seves tardes de glòria.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1