L'Ebre Digital
  divendres, 13 de maig de 2011

 

CiU vol fer de Tortosa una destinació turística i esportiva

Enquesta

Esteu motivats per anar a votar?

La Ràpita

Accident mortal a la carretera del Poblenou

Un home de 41 anys de Deltebre va morir dijous a la nit en un accident mortal a la carretera que uneix el Poblenou amb Sant Carles de la Ràpita.

  • S.C
  • 21/01/2011 16:04
  • Societat
  • 1 comentaris
S.C
S.C

El sinistre es va produïr passades les 10 de la nit. L’home va envair el carril contrari i va xocar contra un pal de llum al marge d’un arrossar. El cotxe va quedar complement destrossat per la forta envestida.

Fins al llocs dels fets s’hi va desplaçar diverses dotacions d’ambulàncies i bombers, que no van poder fer res per la víctima. Els Mossos d’Esquadra van haver de tallar la carretera durant més d’una hora i mitja mentre es treballava en la retirada del vehicle.

Aquest carretera és un dels punts negres de la xarxa viària ebrenca. De fet, ha sigut objecte de polèmica en els darrers anys pel mal estat en què es troba i el nombre d’accidents que s’hi produeixen. Es tracta d’una carretera molt transitada tant per maquinària agrícola com per turismes. Els veïns del Poblenou van organtizar protestes fa un parell d’anys que només van aconseguir que la Taula del Sénia arrangés l’asfalt des de la Ràpita fins a l’Encanyissada.
 

1 comentaris del lectors

Últims comentaris

  • 1 Francesc Balada Lozano (Amposta) 01-02-2011 23:49

    No es diu a quina altura de la carretera es va produir l'accident. Això és important precisament perquè el tram de l'Encanyisada fins a Sant Carles ha estat millorat, encara que massa estret. Mentre que el troç de Poblenou a l'Encanyisada està refet per l'ayuntament d'Amposta amb molts defectes que podrien afectar als conductor i provocar accidents semblants.

Comenta aquesta notícia

* Camps obligatoris

Comentari *(Màxim 1000 caràcters)

Nom *

Email *

Ciutat

Introduïu en el camp les lletres que hi ha en la imatge. Si no veu bé les lletres, pot provar una altra imatge.

 

*

 

Normes d'ús

  • Aquesta és l'opinió dels internautes, no de EbreDigital.cat
  • No està permès abocar comentaris contraris a les lleis espanyoles o injuriantes.
  • Reservat el dret a eliminar els comentaris que vulnerin aquesta norma.