Fri13052011

Ultima Actualitzacio06:40:19 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Esports Esports I

Sports

Viladecans acull el 3r Torneig Femení Infantil

frame_02938.171El Reus Deportiu es va endur el 3r Torneig de Bàsquet femení infatil de la ciutat de Viladecans, organitzat pel Club de Bàsquet Femení de Viladecans i en el qual han participat equips de Girona, la Seu d'Urgell, Madrid, Saragossa, Cadis i Barcelona.
Daniel Montoliu, entrenador del Sènior B del Viladecans ha volgut destacar la manca de suport que reben els esports femenins en contra de la notorietat mediàtica que tenen els esports masculins per destacar la importància d'aquest torneig
Els partits, que es van disputaran el passat dissabte i diumenge, es van celebrar als pavellons de l'Atrium, el Centre i Montserratina.
Daniel Montoliu, entrenador del Sènior B del Viladecans ha volgut destacar la manca de suport que reben els esports femenins en contra de la notorietat mediàtica que tenen els esports masculins per destacar la importància d'aquest torneig.Els partits, que es van disputaran el passat dissabte i diumenge, es van celebrar als pavellons de l'Atrium, el Centre i Montserratina.

Esplugues mostra la seva cara més solidària

frame_02849.336Més de 750 corredors, superant així les expectatives dels organitzadors, van participar a la 1a Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues, una cursa organitzada entre l’Ajuntament i l’Obra Social de Sant Joan de Déu. L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Diaz, i el gerent de l’Hospital, Manel del Castillo, van ser els encarregats d’entregar els trofeus de les tres proves, amb Ignacio Avila com a guanyador de la cursa popular amb un temps de 32 minuts i 36 segons. La proba solidaria, que va comptar amb espectacles per a tota la família a més de l’acte esportiu, es va crear amb l’objectiu d’unir esforços per col·laborar en projectes de suport a les famílies de l’hospital i fomentar l’esport entre la població. El 50% de la recaptació de les inscripcions es va destinar al Programa Amic de l’Hospital Sant Joan de Déu, un programa que consisteix en aconseguir que el nen o nena hospitalitzat i la seva família puguin viure l’hospitalització de la manera més positiva possible.

Galeria de imatges I

frame_02832.25.jpg

Galeria de imatges II

frame_02855.468.jpg

Galeria de imatges III

frame_02810.146.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02848.41.jpg

colaboracion