Fri13052011

Ultima Actualitzacio06:40:19 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Politíca

Politíca

Comença la campanya a Sant Feliu

  • PDF
frame_02960.3621Les Convergència i Unió de Molins de Rei ha presentat els eixos bàsics del seu programa Tret de sortida de la campanya per les municipals a Sant Feliu de Llobregat. Amb la tradicional penjada de cartells, els grups polítics han començat la cursa electoral que finalitzarà el dia 22 de maig.
L'actual alcaldessa i candidata del partit socialista. Lourdes Borrell, va demostrar molta traça penjant cartells i es va mostrar molt optimista davant la propera cita a les urnes.  A la seu d'Iniciativa, Jordi San José i membres del partit van desplegar una pancarta des del balcó i van brindar desitjant-me molta sort de cara a les eleccions.Nombrosos cartells amb el rostre de Rosa Maria Martí van inundar la plaça de lla vila on es troba l'ajuntament, una meta que els convergents veuen molt factible. També els membres d'Esquerra Republicana es van sumar a la penjada de cartells. El seu candidat Carles Soriano creu en el projecte de les persones que formen la seva llista. El partit popular presenta una candidatura amb Sergio Jiménez al capdavant. Els populars han destinat gran part del cost de la campanya a entitats municipals. I per últim, Ciutadans amb David Delgado que volen centrar la seva campanya en la obvietat: Una cursa que acaba el dia 22 amb una meta comuna: L'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

ICV Sant Feliu prepara un esmorzar amb periodistes

  • PDF
frame_02964.477Aquest matí Iniciativa per Catalunya Verds de Sant Feliu ha preparat un esmorzar amb els periodistes. L'objectiu del acte era presentar com es desenvoluparà la campanya municipal d'enguany. El cap de llista d'Iniciativa, Jordi San José, ha afirmat que confia plenament en el nivell qualitatiu del seu equip de treball. A més, San José està segur que els resultats a les eleccions seran molt positius pel seu partit. Alguns dels actes que faran són un matí de contes, un ball i un flashmob a la Fira de la Rosa de Sant Feliu. També, pretenen utilitzar totes les eines que tenen al seu abast, fins i tot, les noves tecnologies. El lema de campanya dels verds és "Reviu Sant Feliu".

CIU Molins presenta la segona sessió programàtica

  • PDF
frame_02962.391Convergència i Unió de Molins de Rei ha presentat els eixos bàsics del seu programa electoral per a les properes eleccions municipals. La segona de les tres sessions la formació política es centra en el territori; en les seves possibilitats de futur, en  l'economia, i en el comerç local com a referent del municipi. Marta Sobirà, directora General de polítiques ambientals, va voler acompanyar a l'alcaldable i donar-li el seu suport. El partit creu que ha arribat un canvi de cicle natural, tal i com ha explicat Mònica Santamans, regidora de medi ambient, sanitat i salut pública. La última jornada del programa es basarà en la gestió local, tal i com l'entén CIU, per millorar la vida de les persones.

Comença la campanya electoral a Molins de Rei

  • PDF
frame_02956.97Molins de Rei també ha fet la tradicional penjada de cartells a la vila. L'actual alcalde, Ivan Arcas, ho ha volgut celebrar a la seva seu amb la seva gent. El PSC ho va fer amb un multitudinari sopar a una carpa.Els Convergents aprofitaven la nit de començament de campanya per parlar de Miedi Ambient Esquerra Repulicana va començar la campanya amb un sopar i la col·locació dels cartells al carrer.Les fotos de tots els candidats de la CUP formen el cartell. El Partit Popular creu que vint anys de partits d'esquerres s'han d'acabar.La nit de penjada de cartells va transcòrrer amb normalitat i el control d'uns als altres per si s'adelantaven de l'hora oficial.

El Grup d'Estudis promou el primer debat electoral

  • PDF
frame_02957.34El Grup d'Estudis d'Esplugues va organitzar un debat amb els candidats a l'alcaldia de la vila per tal de conèixer les principals propostes de cada una de les formacions de cara a les properes eleccions municipals del 22 de maig. Magda Gómez ha estat l'encarregada de moderar el debat que ha comptat amb la presència del portaveu socialista, Enric Giner, i els caps de llista de Convergència, Roger Pons, d'Iniciativa, Lídia Ibañez, d'ERC, Jordi Figueras, i del Partit Popular, Luis Ortega. Per al grup d'estudis aquest debat serveix com a contribució a la democràcia ja que ajuda als veïns i veïnes d'Esplugues a votar en conseqüència coneixent les propostes de les formacions.

Galeria de imatges I

banner-internet-solidaria-OK.jpg

Galeria de imatges II

frame_02953.649.jpg

Galeria de imatges III

frame_02769.443.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02953.649.jpg

colaboracion