Divendres, 13 de maig de 2011 | 12:34
Vostè es troba a: Inici > Societat >

El gendre de Tous s'excusa: "Vaig veure un moviment brusc i em vaig veure mort"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Ara diu que no era cap de seguretat, contradient la primer versió
El gendre de Tous s'excusa: "Vaig veure un moviment brusc i em vaig veure mort"
12/05/2011 13:39
9judici-tous
El gendre dels coneguts joiers Tous, Lluís Corominas, ha declarat enmig d'una gran expectació. Ha contradit la seva primera declaració, i ha assegurat que si va disparar va ser perquè es va veure "mort" i que ho va fer "per instint".
"Vaig veure un moviment brusc i em vaig veure mort. L'instint em va fer disparar dues vegades, sense mirar", ha explicat Corominas, encara que en instrucció va dir que havia vist que l'assaltant tenia una arma, i ara ha dit que va veure alguna cosa.

Corominas ha prosseguit el seu relat i ha explicat que després va baixar del cotxe i va encanonar al copilot per esperar a la policia i va veure que el conductor estava ferit i sagnava pel nas.

"M'havia canviat la vida. Al matí vaig despertar sent un feliç pare de família i a la nit estava emmanillat i detingut", ha lamentat Corominas

Ara diu que no era cap de seguretat

Corominas, relativament tranquil, ha explicat que no era el cap de seguretat de la família Tous i que mai ho ha estat, un fet que es contradiu amb el que va dir a la seva primera declaració després dels fets al desembre de 2006.

"En aquell moment em va ser molt més fàcil, quan van arribar els mossos, dir que portava la seguretat de la família" en lloc de dir que era el marit de la filla dels Tous, ha explicat el gendre dels Tous, encara que no ha explicat perquè va donar una altra versió al jutge d'instrucció.

En el permís d'armes justifica la seva sol·licitud en què estava contractat per l'empresa Tous per transportar objectes de valor, encara que ha explicat que no està segur que sigui la seva firma, malgrat que el document el remet la Guàrdia Civil i porta el seu nom.

També li han mostrat una placa de vigilant que el gendre dels Tous tenia amb la seva documentació, al costat del títol de director de seguretat, i que ha explicat que es pot comprar en qualsevol tenda i no està homologat i, a més, no ho portava el dia dels fets.

Ha explicat que tota la família sabia que, en cas de robatori, el protocol era trucar primer als mossos, després a ell i després a un dels seus cunyats, i que ell va ser l'encarregat de gravar els vídeos del primer assalt en la residència dels Tous, el 6 de desembre de 2006, i de portar-la als Mossos, encara que aquell dia estava en La Masella i no va acudir a la residència després dels fets.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1