Divendres, 13 de maig de 2011 | 12:21
Vostè es troba a: Inici > Economia >

Ossa s'ho repensa

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
La Generalitat li ha ofert diversos programes de finançament
Ossa s'ho repensa
Economia 12/05/2011 21:04
EP.- El fabricant de motos català Ossa ha rebaixat el seu ultimàtum per tancar la seva fàbrica de Girona i traslladar-se a una altra comunitat després de reunir-se amb responsables de la Conselleria d'empresa i Ocupació i de l'Institut Català de Finances (ICF), que li han ofert diversos programes per trobar el finançament que necessita per dur a terme el seu pla estratègic.
9ossa
Segons ha explicat a Europa Press el director general d'Ossa, Joan Gurt, la companyia està estudiant les propostes de l'ICF i es reunirà de nou la setmana vinent amb responsables d'Indústria del Govern per decidir quina solució adoptar.

Gurt ha rebaixat la seva amenaça de prendre la seva decisió abans del 20 de maig, com va reiterar aquest dimecres en una roda de premsa, en la qual va dir que no disposava de més temps per negociar amb la Generalitat, ja que altres dues comunitats estaven esperant.

"Si veiem que pot haver-hi una solució, ja no hi ha per què posar-se límits. El que no podia ser era que no hi hagués diàleg", ha argumentat Gurt.

Ossa va detallar que necessita accés a finançament públic aquest any per valor de quatre milions d'euros per atendre a les seves necessitats de circulant, a més de quatre milions en avals fins a 2013 per poder atendre a les seves necessitats de producció.

La companyia, que dóna treball a 37 persones en la seva planta de Girona, assegura que té venuda tota la seva producció i les comandes estan confirmades sota contracte, la qual cosa avala que pot retornar tots els diners que li siguin concedits.

Gurt va explicar en roda de premsa que havia ofert la Generalitat entrar en el seu accionariat, amb un 10% del capital, i va detallar que les dues comunitats autònomes amb les quals està negociant, que segueix sense voler desvetllar, els han ofert terrenys finançats a molt baix interès i entrar al capital de l'empresa en percentatges entre el 5 i el 10%.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1