Divendres, 13 de maig de 2011 | 12:34
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Woody Allen no descarta tornar a filmar a Barcelona

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
'Midnight in Paris', el seu últim film
Woody Allen no descarta tornar a filmar a Barcelona
Cultura 12/05/2011 14:55
EP.- El cineasta nord-americà Woody Allen no descarta tornar a filmar a Barcelona, després de fer-ho per al film 'Vicky Cristina Barcelona', tot i que ha admès que després de Roma, on d'aquí a poques setmanes arrencarà el seu pròxim rodatge, "estaria bé tornar als Estats Units".
Woody Allen promocionando 'Midnight in Paris'
En declaracions a RAC 1 recollides per Europa Press, el director de cinema s'ha referit al film inaugural del Festival de Canes, 'Midnight in Paris', el primer 100% parisenc, que Adrien Brody encarna l'artista català Salvador Dalí.

"Adrien Brody s'assembla a Dalí de manera natural; li ho havia ofert altres vegades, era una opció molt natural", ha ressaltat el director, el film del qual produeix Mediapro.

"Dalí era un geni, molt grandiloqüent i entretingut. Ha tingut una gran influència en el món de l'art", ha remarcat Allen, que també ha confessat estar molt familiaritzat amb el treball de Joan Miró.

Per a la pel•lícula que ambientarà a Roma, 'The wrong picture', comptarà amb la participació de Penélope Cruz, Alec Baldwin, Ellen Page, Jesse Eisenberg, Roberto Benigni com a estrella local i, segurament, Judy Davis.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1