Propostes en esports: tancament pistes exteriors pavelló de la Gamba, suports a les entitats, l’esport als barris, …


foto_esports

El candidat socialista Francisco Romero acompanyat pels també membres de la candidatura Jordi Solà i Arantxa Alonso han explicat les propostes en l’àmbit de l’esport i s’han compromès a impulsar els següents projectes:

- Tancament de les pistes descobertes del pavelló de la Gamba.
- Noves instal•lacions esportives a les places i parcs per facilitar la pràctica de l’esport als barris.
- Creació d’un parc d’skate i la millora del rocòdrom.

Per a la candidatura socialista, s’ha de fer arribar l’esport a tothom, garantint el suport a les entitats i organitzant campionats federats i populars per promocionar l’esport i la Vila.

El candidat socialista Francisco Romero acompanyat pels també membres de la candidatura Jordi Solà i Arantxa Alonso, han fet roda de premsa amb l’objectiu d’informar de les noves propostes en l’àmbit de l’esport.

Per a l’equip socialista s’ha de facilitar la pràctica de l’esport com la millor garantia de cohesió social i com una inversió per a la qualitat de vida de la gent de Vilafranca.

La candidatura socialista vol fer arribar l’esport a tothom, garantint el suport a les entitats, redactant un pla formatiu amb col•laboració amb les federacions, organitzant activitats per la gent gran, i seguint donant suport al Consell Esportiu de l’Alt Penedès i a les AMPAS pel que fa referència a l’esport escolar. Com a complement treballaran per organitzar campionats de caire popular que ajudin a promocionar l’esport i la Vila.

Ara, abans de construir noves grans instal•lacions, toca apostar per optimització dels espais existents per l’ús esportiu.
En aquesta aposta hi entra la redacció de plans de manteniment de totes les instal•lacions esportives i fer el tancament de les pistes descobertes del pavelló de la Gamba. Fora de la zona esportiva, millorar les instal•lacions esportives de les escoles, possibilitant la seva utilització, a l’igual que les zones esportives habilitades en places i parcs, destacant en aquest sentit la creació d’un parc de skate i la millora de les intal•lacions del rocòdrom.

9 de Maig de 2011