Especial eleccions municipals

per Joan Manel Oller
Joan Manel Oller | Actualitzat el 13/05/2011 a les 18:43h

Hereu afirma que hi haurà regidora amb cadira de rodes

L'alcaldable afirma que la candidata número 13 del partit, Pilar Díaz, entrarà a l'Ajuntament, utilitza paraules de l'imitador del diputat d'ERC Joan Tardà i envia un toc a Xavier Trias

El candidat del PSC per a l'alcaldia de Barcelona, Jordi Hereu. Foto: Bernat Vilaró/ACN

Pilar Díaz és la candidata número 13 del PSC a Barcelona. Avui ha estat una de les grans protagonistes de l'acte amb persones amb discapacitat que s'ha fet a les antigues Cotxeres de Sants. Ha estat l'encarregada de llegir el manifest de suport a Jordi Hereu des d'un escenari on s'ha presentat asseguda a la seva cadira de rodes. El candidat ha expressat el seu convenciment que la número tretze serà escollida per la ciutadania. "Amb la teva inclusió a la llista fem una nova conquesta", ha reblat. Pilar Díaz es convertiria en la primera regidora amb una discapacitat que l'obliga a anar en una cadira de rodes.

L'alcaldable socialista ha tingut un record pel seu rival a les urnes Jordi Trias, de CiU, al remarcar que ell, Jordi Hereu, "és el veritable alcalde les persones... però no des de la retòrica, sinó des dels fets. Els eslògans ho aguanten tot, però la realitat és el que val".

Manlleva paraules del diputat de "Polònia" Joan Tardà

"Algú ho havia de dir". Jordi Hereu ha emprat aquesta frase que ha fet famosa l'imitador del diputat d'ERC Joan Tardà al programa "Polònia" de TV3. Algú havia de dir, ha destacat, que Barcelona "és la capital de l'accessibilitat" i un referent per a tota Europa. En aquest senti, ha explicat que els models de les ciutats conservadores s'allunyen de les propostes igualitàries.

Uns autèntics fenòmens. Això és el que són els Cracs d'Andi, que han posat la música i el color al Centre Cívic de les Cotxeres de Sants. Nens i joves amb discapacitat han interpretat cançons de Sau, Sergio Mendez, Carlinhos Brown, i polques. Emoció i diversió. Els Cracs d'Andi han fet passar una bona estona a tota la gent que s'ha presentat a les cotxeres. El cert és que han fet aixecar els ànims amb la "Maria Caipirinha", el "Mais que nada" i el "Boig per tu". Quan s'ha sentit el Maria Caipirinha, potser no tothom, però sí molts han recordat la imatge de l'ex alcalde Clos ballant a tot drap a dalt d'un autocar i amb una samarreta cenyida marcant-li la panxeta.

En la jornada d'avui el candidat a la reelecció ha comptat amb el suport d'una trentena de persones que es desplacen en cadira de rodes.

COMENTARIS

+2
-0
Hereu Brain Dead
Anònim, 14/05/2011 a les 00:05
Jo creia que els regidors es triaven per la seva valua, indeependentment si van en cadira de rodes o no.
+12
-0
PODRITS!!!
pepet grill, 13/05/2011 a les 23:15
i?
perquè no en poseu una que sigui tetraplègica i vagi estirada en un llit? però què s'ha cregut aquest home?
es pensa que som imbècils?
ja n'estic fart de que un alcalde intenti prendre-n's el pèl de forma tan descarada
quina colla d'indocumentats!!!
amb aquesta gent no es pot fer confiança...
polítics decrèpits. aquesta casta fot fàstic. està podrit. FORA!!!
+2
-0
prou propaganda
manel, 13/05/2011 a les 22:04
1)Si us plau, deixeu de fer pura propaganda.
2)Es lloable donar a tothom les mateixes oportunitats. No obstant, un verdader líder hauria de saber valorar el seu equip per les seves virtuds més que per les seves deficiències. Triar un regidor, destacant que va en cadira de rodes és mesquí.
3)"M'agrada Barcelona": El Sr.Hereu vol crear afinitat amb tots els barcelonins pel fet que els agradi Barcelona. Quina idea, com suposo que alsSrs. Trias, Portabella, Diaz,... també ja me'ls imagino a tots votant Hereu
Gent ridicula, campanya ridicula, els votants socialistes haurieu de votar als verds que al menys saben el que volen
+5
-0
Hereu, pel 23 a treballar!!!
Anònim, 13/05/2011 a les 20:28
Hereu de Filesa, tanta publicitat pagada es una inversió o la por a perdre BSM, corrrupió socialista? Si perds les eleccions, el que primer ha de fer en Trias es publicar a la Vanguardia tots els empleats o corruptes de BSM, tots familiars, amics i fulanes del PSC-LADRONES-ESPAÑOLES! Hereu, el 23 serà una festa pel poble catala, i l'atur per la teva banda de vividors i ganduls que porteu 35 anys visquen del treball dels altres! PSC, partit de galtes inflades, Hereu!!!

FEU EL VOSTRE COMENTARI



Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Bloc de fotos


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: