Actualitzat el 11/05/2011 a les 00:01h

Des de CIU volem fer de Vic capital

En l’Educació. continuant treballant per una educació de qualitat, augmentant l’èxit escolar i potenciant el treball comú entre escoles de la ciutat i la Universitat de Vic. Consolidant el projecte de les escoles bressol municipals i la seva xarxa amb les privades per tal de fer-ne un projecte referent. Augmentar els cursos de formació pels joves tan a nivell de formació professional, com  cursos PQPI, potenciant molt la figura de l’aprenent i generant un nou model de conveni entre empreses i tallers per tal que els nois i noies puguin formar-se i així ajudar-los en seu desenvolupament personal. Fer que les arts i la música siguin dos ensenyaments habituals entre els nens i joves de la ciutat gràcies als grans equipaments que tenim com l’Escola de Música i La Farinera. Vetllar per continuar donant oportunitats a tota la ciutadania, per poder accedir a una educació al llarg de tota la vida potenciant la formació continuada gràcies a l’Aula d’Extensió Universitària i l’Escola d’Adults. I a nivell universitari, oferir noves titulacions com Medecina.

En la Cultura. Incrementant les activitats als Centres Cívics per arribar a diverses edats i col•lectius. Potenciant l’accés a la vida cultural, organitzant actuacions als carrers i places, i fer de l’Atlàntida un referent cultural a Catalunya. Ampliar les activitats relacionades amb les arts escèniques pels joves amb el nou espai escènic de la zona del Remei i proporcionar el coneixement dels nostres museus i el nostre patrimoni generant jornades de portes obertes pels nostres ciutadans. Crear el nou Museu de la Ciutat i la nova biblioteca al sud.

En l’Autoestima. Consolidar el Projecte Educatiu de Ciutat per tal d’anar aconseguint més coneixement i estima per la nostra ciutat i pel nostre patrimoni. Continuar escoltant i atenent el millor de cada ciutadà vertebrant el contacte amb la bústia del ciutadà i els consells de la ciutat.

Continuar treballant amb el projecte de les ciutats dels Nens on ells són protagonistes i participen activament gràcies al consistori infantil. Aconseguir que tots els ciutadans tinguin ple dret potenciant el món rural i ajudar i millorar la integració dels nouvinguts, enfortint les estructures de convivència, promocionant una política on s’orienti l’actuació cívica en el marc de rebre i donar, és a dir, fomentar la contraprestació a les ajudes. Continuar promocionant l’esport com a eina educadora i de cohesió social.

En una ciutat amable i justa. Amb una estructura urbana equilibrada i un urbanisme amable ja que continuarem promovent zones de vianants i espais de trobada. Reafirmarem l’estructura de barri, com a peça clau que forma la ciutat, delimitant i planificant bé les seves necessitats. Treballarem per aconseguir l’eficiència dels serveis socials evitant l’assistencialisme amb l’objectiu de defensar els drets i deures de les persones. També continuarem amb la tasca de la cohesió i integració social enfortint la figura dels mediadors i la dels agents cívics amb el suport de la policia de proximitat. Continuarem preservant l’essència rural i el paisatge tenint cura del medi ambient, amb més parcs, rutes verdes i zones arbrades dinamitzant l’entorn del puig dels Jueus i ampliant els circuits esportius i de salut a l’entorn del riu.

I continuarem treballant per enfortir la implicació de tots els vigatans en el projecte de Ciutat Educadora aconseguint que la ciutadania s’impliqui perquè tots i en cada cosa, eduquem. Perquè VIC és CAPITAL !!!

Navega per les etiquetes

eleccions municipalsVic

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

Autor
Anna Erra
Primera tinent d'alcalde i regidora d'Educació i Cultura a l'Ajuntament de Vic. Número 2 de la candidatura de CiU a les eleccions municipals.


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: