vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
7Veure i/o afegir comentaris
el nom:Totalment d'acord amb el primer comentari, en tots els articles ...
campanya útil
Creu que aquesta campanya electoral està essent útil?
71 %
29 %
45 vots
Dissabte, 14 de Maig de 2011
Actualitat

Política

13/05/2011
14:59  h.
Portabella proposa crear un zoo virtual
Unitat per Barcelona diu que l'actual parc d'animals hauria ser un espai centrat en la protecció i exhibició d'espècies autòctones
Portabella i gos
L’alcaldable d’Unitat per Barcelona, el republicà Jordi Portabella, proposa la creació d’un Zoo Virtual que uneixi el desenvolupament de les noves tecnologies amb el coneixement dels animals.

Portabella planteja aquest projecte per substituir "l'irrealitzable" zoo proposat actualment a l'espai del Fòrum. A l'eZoo podrien observar i estudiar el comportament dels animals però aquests no serien de carn i ossos sinó que es tractaria d'animals virtuals produïts per l'avantguarda tecnològica. En aquest sentit, l'emplaçament és "idoni" perquè tindrà al costat el futur Campus Diagonal Mar.

A més aquest projecte no implica la desaparició del Zoo actual que hauria de centrar-se, segons la idea de Portabella, en la protecció i exhibició d'animals i espècies autòctones.
Imprimir Enviar notícia
La TafaneraRemoumeIndependènciaTechnoratiCatosferaDeliciousMeneameWikoGoogleDiggYahooFurlRedditFresqui
7Veure i/o afegir comentaris
Voltaire:Els ZOOS són típics de la mentalitat colonialista de l'home de...
Comentaris (7 en total)
Voltaire
13/05/2011 22:32
Els ZOOS són típics de la mentalitat colonialista de l'home del segle XIX (època dels Imperis colonials europeus) i avui dia no tenen cap sentit. Són Auswitchs per a animals.
joaner
13/05/2011 22:12
No se que es pitjor si el Zoo virtual , els arbres de nadal a pedals o el referendum de la diagonal. Cal enderrocar aquesta merda d'ajuntament ja.
Miquel
13/05/2011 21:34
Votar Esquerra és com agafar una pistola i jugar a la ruleta russa: ells sempre ens diuen que en sortirà independència, però sempre acaba sortint la bala del PSOE. Algú té ganes de prémer de nou el gallet?
Ramon
13/05/2011 18:21
És que hem de fer veure que fotem el camp d'Espanya, hòstia. Ja sé que el projecte de llei sobre la independència, ara, just abans de les municipals, podria beneficiar l'enemic, que segur que engegarà la carraca de la "deriva radical". Però la independència és un fet desgraciadament irreversible i no pot ser que us poseu obertament del bàndol del PP i el PSOE. Heu de votar. No digueu què heu votat i així us cobriu. Voteu en blanc, voteu en contra, voteu el que volgueu. Feu com Pujol i Mas i voteu d'amagat. Feu com Ortega i Duran i voteu no i després ho negueu i us baralleu. Però feu veure que voteu. I qui més hauria de fer-ho és precisament la presidenta d'un Parlament que ha dit i ha repetit que no renunciem ni renunciarem mai a l'autodeterminació. No pot ser que el partit de Manel Carrasco i Formiguera sigui a aquest mateix bàndol. Voteu. Si resulta que absolutament tots sou confederals i encara creieu en la possibilitat d'una Espanya respectuosa amb la plurinacionalitat, cap problema, voteu en blanc, o en contra. Però voteu. O feu semblant. Suposo que no pretendreu posar-vos d'esquena a la Consulta i d'aquí a no res esperar que cap sobiranista voti Duran i Lleida de cap de llista a les estatals i Xavier Trias alcalde de Barcelona. És que heu de participar. O, al menys, fer-ho veure, hòstia.
Joan
13/05/2011 15:58
Així, així, Èinstein: la CUP. Sou l'un per l'altra. Tu no merda. Tu maco.
antidretà
13/05/2011 15:09
Portabella és un pijo liberal que constantment proposa i diu tonteries. Espero que perdi forces vots en benefici de les CUP per haver estat complice del model nefast de ciutat de la "marca Barcelona" que ha creat aquest ajuntament nefast.
Escarabat cat
13/05/2011 15:07
Zoo virtual?. No tenim CiU?.
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Has de copiar, en el camp de text, els 6 caracters, del 0 al 9 i de l'A a la F
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida