Dissabte, 14 de maig de 2011 | 12:15
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Els museus de Barcelona viuen la nit

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Agenda cultural del cap de setmana
Els museus de Barcelona viuen la nit
12/05/2011 21:14
La cultura pren la ciutat en totes les seves formes, aquest cap de setmana. Començant per la Nit dels Museus, passant per la literatura amb Barcelona Poesia, i sense oblidar la modernitat del Loop. Amb què us quedeu?

Aquest cap de setmana, la cultura és protagonista absoluta de les propostes d'oci a Barcelona. I és que la Nit dels Museus i el festival Barcelona Poesia coincideixen a la ciutat i es donen la mà.
Dissabte, des de les 19.00 fins a la 1.00 hores, 48 museus i centres d'art de Barcelona i l'àrea metropolitana celebren una jornada de portes obertes. A la màgia de la nit, se sumen activitats, actuacions i visites guiades.

Poesia en totes les seves formes

I l'art es creua amb la literatura, amb Barcelona Poesia, i és que, entre les propostes de la 27a edició del festival internacional, hi ha "Poemusa-1. Poesia a cau d'orella", en què quatre actors us ofereixen poemes a cau d'orella, mentre visiteu el museu.

Però el festival Barcelona Poesia pren tota la ciutat, ja que els versos s'escamparan per carrers i places, teatres, biblioteques i llibreries, que us ofereixen un ampli ventall d'activitats, dirigides a tot tipus de públic.

El millor videoart

I un any més torna el festival Loop, Screen from Barcelona. El millor videoart es reuneix a diversos espais de la ciutat, com ara el Macba, el CosmoCaixa, la Pedrera, Casa Àsia, l'Arts Santa Mònica o el Museu Picasso.

A més, el festival compta amb la Fira Loop, a l'hotel Catalonia, un espai de trobada per a professionals, però també per a públic en general, dedicat totalment al videoart.

Els productes més ecològics

I si esteu interessats en els productes ecològics i tot el que té a veure amb la cura pel medi ambient, no us perdeu la fira Biocultura, al Palau Sant Jordi.

Amb més de set-cents expositors, els productes d'alimentació ecològica formen el gruix d'aquest gran ecomercat, tot i que també hi trobareu cosmètics, roba, mobles, teràpies naturals, energies renovables i turisme ecològic.

A més, Biocultura inclou Mama Terra, el festival ecològic de la infància, amb activitats, tallers, música, teatre, titelles...

I la proposta teatral, la porta Radicals Lliure, un cicle format per tretze espectacles de creadors inquiets i arriscats.

Més informació
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1