Dissabte, 14 de maig de 2011 | 12:14
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

OCASIÓ PERDUDA

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ANDRÉS MADRID
OCASIÓ PERDUDA
ANDRÉS MADRID
13/05/2011 19:09
Com a entomòleg, punxo en un suro quants programes electorals de pobles, ciutats i viles van caient a les meves mans i contemplo amb sorpresa les promeses ofertes sempre emparades per xifres de diners que acabaran pagant els veïns, alguns dels quals, en la seva innocència, segueixen creient que aquests diners no surten de les seves butxaques.

No trobo, per més que busco, ni una sola proposta dedicada a eliminar, d'una punyetera vegada i aprofitant la conjuntura, aquest maleït costum que s'ha estès en els nostres municipis d'organitzar festejos i saraus encara que no hi hagi per pagar nòmines o proveïdors.

Per guanyar adeptes i voluntats, es van convertir els ajuntaments en empresaris musicals i taurins quan els diners entraven a muntons i els pobles van perdre la seva capacitat de celebrar les seves festes des d'a baix. Els programes festius es van convertir en elements de propaganda i molts regidors de la cosa van ser complimentats de diverses maneres per empresaris taurins o musicals que van fer de les festes un negoci rodó.

Si la crisi no serveix per tornar les aigües a la seva llera s'haurà perdut una bona ocasió de banyar de sentit comú als ajuntaments i que es dediquin a cuidar de les coses que importen i el que vulgui tbous que els pagui i el que vulgui ballar que tregui un tocadiscs al carrer.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1