Dissabte, 14 de maig de 2011 | 12:21
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Twitter i Facebook es movilitzen per Lorca

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Consulta els grups de suport creats i els 'hashtag' per informar-se
Twitter i Facebook es movilitzen per Lorca
12/05/2011 09:33
9terratrèmol-lorca
Els internautes espanyols han omplert els dos mitjans socials més populars de missatges de suport als afectats pel terratrèmol de Lorca en la tarda del dimecres, que ha deixat a unes 30.000 persones sense llar i vuit víctimes mortals.
En Twitter són diversos els temes del moment que fan referència a la catàstrofe, ocupant les tres primeres posicions de la llista, i Facebook ja acull nombroses pàgines sobre aquest tema.

Els 'piuladors' han utilitzat la xarxa de 'microblogging' com una via per informar/informar-se sobre els fets i, al mateix temps, per enviar missatges de suport i solidaritat a totes les persones afectades pel terratrèmol, ja sigui directa o indirectament.

Durant el matí del dijous, Lorca era el tema del moment que ocupava el primer lloc de la llista de Twitter a Espanya. #terremotomurcia ocupava la segona i també era usat pels internautes per informar-se.

En tercer lloc, el 'hashtag' #todosconlorca havia estat creat amb l'única intenció d'enviar missatges de suport als afectats.

Els usuaris de Facebook també han mostrat el seu suport a les víctimes i afectats pel terratrèmol de Lorca. Des de la tarda d'aquest dimecres a la xarxa social es van crear diversos grups de suport a les víctimes i també diversos esdeveniments on els usuaris poden escriure els seus missatges de suport als afectats.

GRUPS EN FACEBOOK

Suport pel terratrèmol a Lorca
Terratrèmol a Lorca Múrcia Espanya
Condol pels morts en el terratrèmol de Lorca (Múrcia)
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1