local

Actualitat > regional


Comparteix


Dilluns, 4 d'abril del 2011

Esquerra denuncia la improvisació i la poca defensa del territori del nou govern

Els diputats gironins han fet balanç dels 100 dies de govern


Els diputats gironins, Carme Capdevila i Pere Bosch, han fet balanç dels 100 dies de govern. Capdevila ha dit que el nou govern ha mostrat clarament la recentralització dels serveis, posant d’exemple el trasllat de la unitat coronària del Trueta. La diputada també ha dit que “en aquests 100 dies de govern, Convergència i Unió ha demostrat que té molt poc interès en defensar els interessos i les necessitats de les comarques gironines. “No han donat importància a temes vitals pels gironins i les gironines, tal i com s’ha vist amb la gestió del tema de Ryanair, el projecte de l’Hospital Josep Trueta, instituts aturats (Riells i Viabrea, Sant Joan de les Abadesses), o la comissaria de Mossos del districte de Salt.
A més a més, ha dit Capdevila, no han proposat cap mesura específica per reduir l’atur.

Per la seva banda, el diputat Pere Bosch, ha dit que els objectius que s’ha marcat Esquerra pels propers 6 mesos és vetllar per la defensa del territori. “No permetrem que es faci marxa enrere en la proximitat que s’havia aconseguit durant els últims 7 anys”. “També vetllarem perquè l’Estat del Benestar no faci marxa enrere i reaccionarem de manera immediata a allò que preocupa al territori”.

El president Regional d’Esquerra, Josep Carrapiço, ha remarcat la tasca que fan els 2 diputats gironins. “Durant aquest trimestre s’han presentat 11 propostes de resolució territorials, 1 proposició de llei i 30 preguntes al Govern”. Així mateix, també posarem en marxa nous canals de comunicació. “Posarem en funcionament a través de la pàgina web de la Federació de Girona i a través de les xarxes socials, una via perquè tothom qui vulgui, faci arribar les seves demandes”. “També engegarem l’Oficina d’Atenció Parlamentària: els dilluns, de 5 a 8 de la tarda, un dels dos diputats estarà a la Seu Regional de Girona perquè tothom qui vulgui, amb o sense cita prèvia, ens faci arribar les seves demandes”.


compartir Agrega   La Tafanera Technorati Delicious Facebook Google


logo
rss