vols rebre el Singular? Rebre elSingularDigital al teu correu electrònic Subscripció al butlletí
7Veure i/o afegir comentaris
el nom:Totalment d'acord amb el primer comentari, en tots els articles ...
campanya útil
Creu que aquesta campanya electoral està essent útil?
57 %
43 %
129 vots
Montse: A mi si mm'ho sembla : estava desanimada i ara m' agra...
Diumenge, 15 de Maig de 2011
Actualitat

Política

13/05/2011
15:31  h.
Nadal culpa Salgado de “la situació” del PSC
El president del grup parlamentari Socialista qualifica la vicepresidenta econòmica “d’intransigent i rígida”
NAdal Gisa
El president del grup parlamentari Socialista, Joaquim Nadal, en una carta publicada a l’Avui i al Punt, culpa la vicepresidenta econòmica del govern espanyol, Elena Salagdo, de les dificultats que passa el PSC en plena campanya electoral en motiu del vot en contra el fons de competitivitat.

“Sense la intransigència i la rigidesa de la vicepresidenta econòmica del Govern espanyol i dels responsables del seu Ministeri no ens trobaríem ara en l’actual situació”, clama Nadal.

I només carrega sobre l’actitud del govern espanyol sobre el fons de competitivitat, també es refereix a altres temes “com la injustificable oposició frontal al concurs de professorat convocat per la Generalitat” que considera un “escàs sentit de l’estat autonòmic i una clara invasió de competències al Govern de Catalunya”.

Nadal, però, també torna a argumentar la decisió del partit. “Hi havia motius per a votar que sí. També hi havia motius per a votar que no” i “el més fàcil hagués estat seguir el corrent i votar que sí, evitar qualsevol desgast a Catalunya i afegir-se al càlcul tàctic dels estrategs del Govern”.

I encara afegieix: “És igual, per a alguns, que el suposat “front català” fos una quimera “fabricada” en els laboratoris del primer partit de Catalunya i no un front “construït” amb el diàleg i la voluntat compartida de Govern i Oposició”. I en la situació actual reitera la necessitat de convocar una reunió bilateral Estat-Generalitat.
Imprimir Enviar notícia
La TafaneraRemoumeIndependènciaTechnoratiCatosferaDeliciousMeneameWikoGoogleDiggYahooFurlRedditFresqui
19Veure i/o afegir comentaris
Tic-Tac. Vuit Dies:No, la culpa sempre la tenen els grapalluts d'Esquer...
Comentaris (19 en total)
Tic-Tac. Vuit Dies
14/05/2011 16:35
No, la culpa sempre la tenen els grapalluts d'Esquerra. Començant pel Diluvi Universal. I acabant pels Seals d'Esquerra que van assassinar Kennedy. Ah, i Bin Laden.
JB Poquelin
14/05/2011 14:35
Si la diagnosi del Sr. Nadal és que el problema del PSC és la Sra. Salgado i no se'n recorda del que ha fet la Sra. Chacón (per posar un exemple ben vistòs) és que estan molt malament. O molt bé, si el que pretenen és, acabada la seva trajectòria política, dedicar-se a l'art de Talia. Doncs, si és així, molta merda!
M.H. Espanol del Ano
14/05/2011 10:46
A mi això no m'ho diguis que jo tinc 7 fills i m'hi jugo l'altra ma de la Pujola a què tots estan ben col.locats.
Sense fills i PSC!!!
14/05/2011 07:42
Nadal, tu sense fills, i sense memoria? ets tu que va nomenar a la pija-francesa Salgado la beneita; a Europa d'en riuen d'aquest Saldo Salgado, per l'infima qualitat de la molt pija socialista; Nadal, quants fills tens? i el ilergeta Ros, quants fills té? i el guapo Ballesteros, i el guapet Majoral? etc, etc. !!! PSC, partit molt representatiu de les families sense fills, i es nota!!!
pepet grill
13/05/2011 23:12
Quan es dóna la culpa a l'altre... FORA!!! aquests socialistes estan acabats... Qui els vota? M'agradaria saber-ho...
Olga
13/05/2011 21:58
La culpa no és de la Sra Salgado, ella només s'aprofita de l'ocasió i així complir els compromisos amb la UE a costa de Catalunya, els culpables d'aquesta situació és el tripartit que en el seu dia no van negociar el finançament simplement van acceptar el que va dir Madrid i a més m'agradaria saber que van firmar hi han coses que no quadren, el que fa suposar que van fiant-se de l'impost de successions d'entre altres que és del que s'han finançat durant l'últim temps que han estat en el poder i amb els bons d'última hora, reunions amb Madrid cap, no més seria perdre el temps, lo millor seria treure tota la paperassa fer una denuncia publica i si algú te de anar a la presó que vagi.
Eins?
13/05/2011 20:56
De quin tema parles Juanitu?. Sembles el Narcís.
Juanitu el Tort
13/05/2011 20:16
Ondia Nadal, que trist, que patètic tot plegat. Apa, apa, aneu a protestar per les retallades i com deia un Alcalde de la ciutat de Catalunya on el PP i el PSOE, tenen més força: "Tot això son bajanades. El govern vol tapar com sigui les retallades". Es clar, es referia al govern de la Comunidad Autónoma de Régimen Común. Seria més honrat, que d'una vegada us feu dir allò que feu: el PSOE a Catalunya, i us deixeu de mandangues sobre el catalanisme i no sé què. Com deia l'Alcalde, pero si també fem els fulletons en català!. Apa, apa, a dormir..... Eh! catalanistes del PSC, que hi ha algú?
Jordi 1er.
13/05/2011 19:56
El Jordi és tan sibil.lí criticant CiU sobre la votació per la Independència, que ni la nomena.
Toni
13/05/2011 19:39
No. Quan governa el PSC, la culpa és del PSC. I quan li dóna voltes al timó CiU, la culpa és... de Bin Laden. No que sí, sonat dels que li vau salvar el cul a Zp el mes de maig passat?.
Jordi
13/05/2011 19:33
“Hi havia motius per a votar que sí. També hi havia motius per a votar que no” i “el més fàcil hagués estat seguir el corrent i votar que sí” Això em recorda la sarsuela aquella de “La Parrala” Que si que si, que no que no....... Però deixant al marge els motius, la consigna del que mana era votar “NO” i els que es deixen manar han demostrat no servir als interessos dels seus electors.
Arnau Mir de Tost
13/05/2011 18:03
Caram!...però la culpa no era de CiU?. La veritat és que la vostre esquizofrènia us acabarà matant (politicament, és clar), si no és que ja ho esteu de mports i només sou uns zombis.
selvatá
13/05/2011 17:50
Aquet tipo el Nadal, a fet i desfet lo que li a passat,pel barret aquí, a?, pero ja se li acabat , ja en sortit de l´ armari , el p$c. cuan no canvin, no tenen res a fer, si veiex en JOSEP PALLACH, els diría de tot menys maco, en aquets botiflers.aquell SR, un socialiste CATALA, no lo que son aquets, fan plorar, ja els vindra lo que en fet . u pagaran card.
Fotenpena
13/05/2011 16:51
Tota aquesta gent del psc-PSOE han estat governant a Catalunyan els set ultims anys ? . Com pot ser que hagin pogut enganyar als votants socialistes ?. I ara aquest bocamoll d´en Nadal vingui amb aquestes históries...... que no veu aquest "pallasso " que fot el ridícul, un dia sí i l´altre també, aixó sí demà fara un article dient que el culpable és el Govern de la Generalitat , aquest individu NO GIRA RODO !!!!!!
Pepa
13/05/2011 16:39
Mentre estiguis al poder no importa de quin partit siguis.
Anxaneta
13/05/2011 16:38
Intenten justificar lo que no es pot justificar. Que canviïn el nom d'una vegada, no cal PSC ja que son PSOE.
Fum fum fum
13/05/2011 16:37
Coses de socialistos.
el nom
13/05/2011 16:28
Efectivament. O encara pitjor, es pensen que ho som els ciutadans. Fora el PSC de les institucions. Ara toca a ERC i CiU empèneyer el carro i estirar la corda. No ens queda cap altre alternativa.
Miriam
13/05/2011 15:53
Aquests del PSC són tontos del cul, oi?
Envia'ns el teu comentari
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Has de copiar, en el camp de text, els 6 caracters, del 0 al 9 i de l'A a la F
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
PUBLICITAT

PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT
© ElSingularDigital.cat S.L. 2008
CONTACTA AMB NOSALTRES | QUI SOM | PUBLICITAT | AVÍS LEGAL
Generalitat de Catalunya
Associació Catalana de Premsa Gratuïta RSS XHTML vàlid CSS vàlid CMS ComitiumSuite
desenvolupament: BabSoft disseny gràfic: l'eixida