Sun15052011

Ultima Actualitzacio03:16:24 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Economía Economía II Reunió networking del turisme del Baix

Reunió networking del turisme del Baix

frame_02942.436
Els empresaris del sector turístic comarcal s'han reunit a l'Atrium per celebrar la 5a Trobada sobre el tema Networking 2.0. Aquesta jornada, que es celebra anualment, serveix com a eina de treball per a la cohesió del sector amb coffee break, standing coctails i sessions de networking per establir vincles entre els empresaris. A més, s'han debatut temes de màxima actualitat que oferien solucions de gran efectivitat, de la mà del periodista David Escamilla.
El primer debat s'ha centrat en com presentar el meu producte o servei de forma eficient, innovadora i impactant, el segon ha servit per donar les pautes a grans trets de com generar més impactes i vendes online del meu producte o servei utilitzant nous portals de compra en grup i el tercer ha explicat com complementar el meu negoci off line amb un business on line que treballi per mi les 24 hores.
L'Atrium de Viladecans ha estat l'escenari escollit per a la jornada que s'ha celebrat durant aquest matí i ha estat organitzat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat i ha comptat amb la presència de ponents de primera categoria.
El primer debat s'ha centrat en com presentar el meu producte o servei de forma eficient, innovadora i impactant, el segon ha servit per donar les pautes a grans trets de com generar més impactes i vendes online del meu producte o servei utilitzant nous portals de compra en grup i el tercer ha explicat com complementar el meu negoci off line amb un business on line que treballi per mi les 24 hores. L'Atrium de Viladecans ha estat l'escenari escollit per a la jornada que s'ha celebrat durant aquest matí i ha estat organitzat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat i ha comptat amb la presència de ponents de primera categoria.
Comentarios (0)Add Comment

Escribir comentario

busy

Galeria de imatges I

frame_02823.383.jpg

Galeria de imatges II

frame_02936.211.jpg

Galeria de imatges III

frame_02858.1777.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02861.181.jpg

colaboracion