Sun15052011

Ultima Actualitzacio03:16:24 GMT

Font Size

Profile

Menu Style

Cpanel
Back Politíca

Politíca

ICV-EUiA presenta propostes contra la crisi

  • PDF
frame_02986.141Iniciativa per Catalunya - Verds i Esquerra Unida i Alternativa ha presentat en una roda de premsa les seves mesures per reduir el dèficit sense malmetre als més desfavorits socialment. Joan Herrera i Jordi Miralles, secretaris generals de les formacions, així com Arnau Funes, president comarcal, han encapçalat l'acte que s'ha finalitzat dinant amb els sindicat per explicar aquestes alternatives per sortir de la recessió. Els ecosocialistes tenen clar que si, que és factible aconseguir un món sostenible, a l'hora que estalviador, i principalment en una comarca principalment industrial com és la del Baix Llobregat. ICV-EUiA també ha recordat que en municipis com Begues o Molins de Rei, es comença a buscar solucions amb energies renovables com la biomassa en edificis municipals que ajudarien a estalviar en despeses.

Alicia Sánchez-Camacho al Baix Llobregat

  • PDF
frame_02970.14La presidenta del partit popular a Catalunya, Alicia Sánchez Camacho, ha donat suport aquest cap de setmana als candidats d'alguns dels municipis del Baix Llobregat. La primera cita de la presidenta del PP va ser a Sant Feliu, on es va trobar amb Sergio Jiménez, candidat a l'alcaldia pel municipi. Sánchez -Camacho també es va reunir amb mebres del PIMEC per parlar de la situació de les petites i mitjanes empreses a Sant Feliu. La presidenta del PP va declarar que les campanyes del seu partit tenen com objectiu "ajudar a les petites i mitjanes empreses a crear llocs de treball".La segona parada d'Alicia Sánchez-Camacho va ser a Castelldefels. L'alcaldable del PP, Manuel Reyes, va rebre el suport de la candidata en l'acte central de la campanya al municipi. Sanchez Camacho va assegurar que castelldefels necessita un canvi i va demanar el vot per fer-ho possible: La presidenta també va visitar Sant Boi per recolzar la candidatura de Marina Lozano, que va ser mare de bessones fa només dos mesos. Per aquest motiu, Alicia Sanchez Camacho ha volgut destacar la implicació de la candidata a Sant Boi i ha insistit en la importància de treballar per i cap a les families. Inmersos en plena campanya electoral, els populars es mostren molt optimistes amb els resultat que puguin obtenir en les properes municipals del dia 22 de maig.

Tret de sortida de les municipals a Sant Just Desvern

  • PDF
frame_02952.688La cursa electoral cap a les municipals del 22 de maig ha començat a Sant Just Desvern. Una campanya que estarà marcada enguany per la crisi i les retallades del nou govern. Les formacions polítiques que es presenten a aquests comicis han programat tot tipus d'actes per donar el tret de sortida en la disputa per l'alcaldia de la vila. Josep Perpinyà, cap de llista del Partit Socialista ha distribuït els diferents equips de la seva candidatura arreu del municipi per realitzar la tradicional enganxada de cartells. A la seu convergent, l'equip de Llorenç Rei, tenia tots els suports electorals preparats per a l'arrencada de les eleccions amb el tret de sortida que es va donar a les dotze en punt de la nit. També l'equip d'iniciativa tenia preparada la cola, la brotxa i els cartells per omplir les faroles santjustenques de les propostes de la seva formació amb Pere Orriols al capdavant. Al carrer del Raval, la formació d'Esquerra Republicana va organitzar d'hora un sopar per posar-se a fer feina rapidament i tenir-ho tot preparat en el moment que s'ha donat el tret de sortida. I, finalment, l'equip de Ciutadans tampoc s'ha quedat enrere per pintar de taronja els carrers santjustencs amb el seu cap de llista, Charles Ablett, encapçalant la comitiva. A partir d'ara ens esperem quinze durs dies de campanya electoral que concluirà el proper 22 de maig per anunciar-nos qui ocuparà l'alcaldia la propera legislatura i com quedaran distribuïdes les diferents regidories.

Comença la campanya a Sant Feliu

  • PDF
frame_02960.3621Les Convergència i Unió de Molins de Rei ha presentat els eixos bàsics del seu programa Tret de sortida de la campanya per les municipals a Sant Feliu de Llobregat. Amb la tradicional penjada de cartells, els grups polítics han començat la cursa electoral que finalitzarà el dia 22 de maig.
L'actual alcaldessa i candidata del partit socialista. Lourdes Borrell, va demostrar molta traça penjant cartells i es va mostrar molt optimista davant la propera cita a les urnes.  A la seu d'Iniciativa, Jordi San José i membres del partit van desplegar una pancarta des del balcó i van brindar desitjant-me molta sort de cara a les eleccions.Nombrosos cartells amb el rostre de Rosa Maria Martí van inundar la plaça de lla vila on es troba l'ajuntament, una meta que els convergents veuen molt factible. També els membres d'Esquerra Republicana es van sumar a la penjada de cartells. El seu candidat Carles Soriano creu en el projecte de les persones que formen la seva llista. El partit popular presenta una candidatura amb Sergio Jiménez al capdavant. Els populars han destinat gran part del cost de la campanya a entitats municipals. I per últim, Ciutadans amb David Delgado que volen centrar la seva campanya en la obvietat: Una cursa que acaba el dia 22 amb una meta comuna: L'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

ICV Sant Feliu prepara un esmorzar amb periodistes

  • PDF
frame_02964.477Aquest matí Iniciativa per Catalunya Verds de Sant Feliu ha preparat un esmorzar amb els periodistes. L'objectiu del acte era presentar com es desenvoluparà la campanya municipal d'enguany. El cap de llista d'Iniciativa, Jordi San José, ha afirmat que confia plenament en el nivell qualitatiu del seu equip de treball. A més, San José està segur que els resultats a les eleccions seran molt positius pel seu partit. Alguns dels actes que faran són un matí de contes, un ball i un flashmob a la Fira de la Rosa de Sant Feliu. També, pretenen utilitzar totes les eines que tenen al seu abast, fins i tot, les noves tecnologies. El lema de campanya dels verds és "Reviu Sant Feliu".

Galeria de imatges I

frame_02929.93.jpg

Galeria de imatges II

frame_02806.122.jpg

Galeria de imatges III

frame_02951.79.jpg

Galeria de imatges IV

frame_02932.82.jpg

colaboracion