Diumenge, 15 de maig de 2011 | 12:27
Vostè es troba a: Inici > RSC >

Electrolux es compromet amb l'estalvi energètic

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Reduirà un 20% el consum d'aigua i un 15% el de CO2 fins a 2014
Electrolux es compromet amb l'estalvi energètic
RSC 12/05/2011 12:14
EP.- Electrolux s'ha compromès a reduir un 20 per cent el consum d'aigua i un 15 el de CO2 fins a 2014, segons l'últim Informe de Sostenibilitat publicat pel grup que segueix els principis del "Global Reporting Initiative" (GRI) i reflecteix que la companyia ha reduït el consum d'energia en un 25 per cent.
Electrolux
L'informe posa de manifest que els productes més eficients de la gamma Electrolux van aconseguir el 20 per cent del total d'unitats venudes, que van suposar el 35 per cent de la facturació del grup el passat exercici. En concret, la 'Green Range', la de major grau d'eficiència mediambiental, ha crescut de manera contínua des del seu llançament en 2008.

Igualment, el document recull quatre capítols; canvi climàtic, negoci ètic i seguretat en el treball, aprovisionament responsable i reestructuració. "No només destaca la nostra estratègia i com la duem a terme: també descriu les qüestions més rellevants per a la nostra activitat i com treballem amb els nostres grups d'interès per estar en el més alt", ha explicat el vicepresident d'Assumptes Mediambientals d'Electrolux, Henrik Sundström.

Per la seva banda, el President i CEO d'Electrolux, Keith McLoughlin, ha assegurat que en 2010 van començar a desenvolupar accions per reforçar el seu compromís amb la sostenibilitat. Així mateix, ha assenyalat que "van augmentar els seus coneixements sobre els desafiaments als quals han d'enfrontar-se a escala global i com afectarien aquests a les necessitats dels consumidors i les condicions de la seva activitat".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1