Diumenge, 15 de maig de 2011 | 12:17
Vostè es troba a: Inici > Política >

Puig fa campanya: "El PSC està a final d'un cicle"

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Acusa de cinisme a Nadal, que li respon a través de Twitter
Puig fa campanya: "El PSC està a final d'un cicle"
12/05/2011 14:17
9felip puig a rac1
Els partits catalans no han fet campanya avui, tot i que hi ha hagut alguna excepció. El conseller d’Interior, Felip Puig, ha carregat tintes contra el PSC, de qui ha dit que està “al final d’un cicle”
Per al conseller, els socialistes catalans tenen “un problema greu de saber a quins interessos responen”. Ho deia en referència al sentit del vot del PSC a la votació al Congrés sobre el fons de competitivitat, que CiU ha utilitzat en les últimes hores en la campanya de les municipals.

Puig també s’ha referit al president del Grup Parlamentari Socialista, Joaquim Nadal, de qui ha dit que és “l’hipèrbole del cinisme polític”. Tot això, després de que Nadal assegurés ahir que el Govern “actua com un espectador” davant la falta d’inversions, que va servir al conseller Recoder per tornar a criticar el Govern central.

Després de l’acusació de cinisme de Puig, Nadal ha respost a través del Twitter assegurant que “quan parlem, a cinisme guanya ell”.
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1