Diumenge, 15 de maig de 2011 | 12:19
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

Silvia Abascal surt de l'hospital

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Està fora de perill
Silvia Abascal surt de l'hospital
05/05/2011 17:46
9silvia-abascal
L'actriu Silvia Abascal ha rebut l'alta hospitalària un mes després de ser ingressada en patir un infart cerebral durant el Festival de Cinema de Màlaga. Es troba fora de perill i recuperant-se a casa seva.
El dia 2 d'abril, Silvia Abascal patia un esvaïment mentre exercia de jurat en el Festival de Cinema Espanyol de Màlaga, sent atesa d'urgència a l'hospital Carlos Haya de la ciutat andalusa i ingressada posteriorment en la UVI.

Als sis dies, l'actriu era traslladada a Madrid, on va superar l'ictus que la va dur a tornar a ser intervinguda "sense incidències i amb bon resultat quirúrgic" el passat 19 d'abril.

Ara, Abascal ha rebut l'alta mèdica i es troba ja al seu domicili encara que, com deia el seu germà Fito fa uns dies, la tornada a la normalitat serà lenta.

Ha estat precisament la seva companya a la sèrie de Telecinco Piratas, Pilar Rubio qui s'ha encarregat de donar a conèixer la bona nova a través del seu perfil de Twitter: "Silvia Abascal ha rebut l'alta mèdica i es troba a casa. Ens alegrem molt per ella i esperem veure-la aviat totalment recuperada".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1