>> Home // Eleccions Municipals 2011, Notícies // L’agenda electoral dels partits vilanovins, a l’equador de la campanya

L’agenda electoral dels partits vilanovins, a l’equador de la campanya

urna12Després de l’aturada d’ahir dijous, amb la suspensió dels actes electorals pel terratrèmol de Llorca, aquest cap de setmana l’agenda d’actes dels partits polítics es reprèn i s’intensifica coincidint amb l’equador de la campanya.

Aquesta setmana el PSC de Vilanova del Camí ha programat dos actes de campanya: avui a la plaça Catalunya, tindrà lloc un espectacle de flamenc a càrrec de la companyia Pepi Portales i per diumenge han preparat una matinal familiar a la plaça del Mercat. D’11 a dues del migdia, petits i grans podran gaudir d’un espectacle d’animació infantil amb escuma inclosa i de dos inflables.

La propera setmana, concretament dimarts 17 de maig, programen una xerrada al casal de la gent gran que començarà a les cinc de la tarda. I el tancament de campanya està previst per a divendres 20 de maig, i com ja és tradicional, a la plaça Picasso, on hi haurà un ball amb l’orquestra Els Magic’s.

IPV presentarà el programa electoral a la població vilanovina en diferents actes públics, avui i demà dissabte, i també divendres de la setmana que ve, com a tancament de campanya. Tots tres es faran a la plaça del Mercat. Els independents instal•laran una carpa per explicar les seves propostes directament a la ciutadania i per recollir els seus dubtes i suggeriments. Avui, la formació serà al carrer de 5 a 8 del vespre, i demà dissabte, de les 10 a les 2 de la tarda.

ICV-EUiA tenia previst ahir l’acte central de campanya, però com dèiem en començar, el van ajornar en solidaritat amb la població murciana. L’acte ja té nova data: el dimecres dia 18, a les 8 del vespre, a la plaça del Mercat.

ERC va fer aquest dimecres l’acte central de campanya. El president d’Esquerra, Joan Puigcercós va donar suport als candidats anoiencs i en especial al vilanoví Xavier Bermúdez. Els republicans es van atrevir a fer un míting coincidint amb el partit Barça-Levante.

Els republicans tenen previst celebrar el darrer acte de campanya el divendres 20 a les 5 de la tarda, al Casal de la Gent Gran de Vilanova del Camí.

Convergència i Unió ha previst un acte per dilluns al vespre, per tal de presentar el programa en matèria econòmica i dimecres l’expresident Jordi Pujol acompanyarà la candidatura vilanovina en un acte al Restaurant Nou, a les 6 de la tarda. El tancament de campanya el faran el dia 20 acompanyats d’Àngel Colom, a les 8 del vespre, a Can Papasseit.

El Partit Popular ha organitzat un únic acte a Vilanova del Camí. Dijous 19 a les 7 de la tarda la candidatura popular es presentarà a la població vilanovina, a Can Papasseit.

Per la seva banda, aquest dissabte, a la tarda, DECIDE té previst ser a la plaça del Mercat.

I diumenge, a les 7 de la tarda, Vilanova Alternativa farà també un acte públic, a l’Escola Joan Maragall.

Share and Enjoy:
  • email
  • Twitter
  • Facebook
  • del.icio.us
  • Google Bookmarks
  • FriendFeed
  • LaTafanera
  • Live
  • Tumblr
  • Add to favorites
  • Meneame
  • StumbleUpon

Tags: ,

 

Copyright © 2009 Radio Nova. All rights reserved.
Designed by Theme Junkie. Powered by WordPress.