• 09jul
    Categories: CiuBadia Comments: 0

    La JNC a Badia

    La JNC a Badia

    Deixeu-me que pengi, només com a mostra, tres imatges de la Festa Major. Estem molt contents amb la primera participació activa que va tenir Convergència a la Festa, i esperem que això només sigui el punt de partida d’una llarga trajectòria.

    Truita Gegant

    Truita Gegant

    Vam cuinar truites gegants, vam repartir begudes i vam fer festa al vespre, vam cuinar a la brassa les sardines cortesia del Mercat Municipal… Tot això passant moltíssima calor, però també passant-ho molt bé.

    Sardines

    Sardines

    No haguessim pogut fer res de tot això sense la col·laboració dels sempre fidels simpatitzants i militants de Convergència, dels veïns i veines de Badia que no van dubtar en donar-nos un cop de mà, i sobretot sense la inestimable ajuda de les Joventuts Nacionalistes. Així que des d’aquí vull felicitar-los per la feina que sempre duen a terme per Catalunya en general i per la nostra comarca en particular. Despreneu i encomaneu energia, i això és magnífic. Esperem aprendre del vostre exemple! Si voleu seguir els seus passos, us aconsello seguir el Tour avui per Barcelona i demà per Sant Cugat. Hi haurà tot un desplegament amb el lema: CATALONIA IS NOT SPAIN!

     

     

     

     

     

     

     

Deixa el teu comentari

Atenció: La moderació de comentaris està habilitada i pot retardar el teu comentari. No hi ha necessitat de tornar a enviar el seu comentari.