• 28nov
    nouscatalans2

    El passat 26 de novembre es va celebrar a Badia una taula rodona sota el títol ‘Immigració i convivència’ a la sala polivalent Antonio Machado. Hi van participar l’Associació d’Ajuda a l’Immigrant de Badia del Vallès; en Fran Boza com a portaveu de l’Associació de Veïns de Badia; l’Eusebio Argueta com a president de la Casa de El Salvador de Badia; en Josep Vidal en qualitat de portaveu de l’Assemblea d’aturats de Badia, a més de joves nous catalans d’origen marroquí, senegalès, etc. Per part del Secretariat d’Immigració de Convergència, hi va participar l’Èric Bertran, president dels NousCatalans.Joves; el regidor Miquel Molina, Director de Parelles Lingüístiques;nouscatalans3 la Carme Mateu, coordinadora d’immigració de les comarques de Barcelona; l’Olga olivé, presidenta comarcal de Convergència del Vallès Occidental; l’Àngel Colom, president de la sectorial d’immigració de Convergència, i jo mateixa. Va ser una trobada molt interessant, que va donar lloc al naixement de diversos projectes. Des d’aquí vull agraïr la participació de tots els assistents, i especialment a l’Associació d’Ajuda a l’Immigrant, que ens va oferir té calent per lluitar contra el fred que feia a la sala!

5 Responses

WP_Floristica
  • edmundo garcia mira Says:

    Hola Marta:
    ERROR, primer som els catalans precaris, la immigració és un problema, no tenim perqué carregar socialment els catalsn humils les consequéncies del enriquement de empresas familiars que formen el lobby de suport a CIU i que en lloc de pagar bons salaris han preferit portar immigrants, no he estudiat el model de la LLiga Nord padana a Lombardia de Umberto Bossi peró ells no acceptan la immigració, acerten, perqué els catalans precaris hem de pagar el que un petit grup de persones s’hagi fet rica o sacaralitzant la paraula emprenedor, les coses clares, molts d’aquests que anomenen emprenedors i han portat immigrants en lloc de pagar millor salaris son pirates, en lloc de emprenedors, CIU hauria de fer com la LLiga Nord i no ser una clau de transmissió dels empresaris, clar …..que el candidat….Artur Mas….va anar al Liceo Francés aixó diu molt.
    Marta, no podrás negar que dono arguments per debatir ehhhhh?, peró és un tema que em subleva, una Abraçada.
    Edmón.

  • admin Says:

    Hola Edmon,
    el teu comentari em preocupa especialment. Tens raó en una cosa: s’ha de prioritzar el fet d’ajudar als catalans precaris. Però, pel teu comentari, em temo que no estarem d’acord en què entenem per català. No són catalans els immigrants que venen a Catalunya amb l’objectiu de treballar i poder tenir una vida digna? Dir que la crisi està provocada per l’enriquiment de les empreses propietat d’alguns dirigents de CiU em sembla agosarat, sense fonamentar i caure en la crítica fàcil i destructiva. I què té a veure que l’Artur Mas hagi estudiat en una escola d’èlit? El que has de valorar del candidat de Convergència és la seva preparació i capacitat per poder dirigir el país. La persona que ha d’encapçalar i liderar un projecte d’aquesta embargadura ha de ser una persona preparada i qualificada. És això ara un problema? Pel que fa a la crisi, els motius de fons que l’han provocada són molts i molt diversos, i sembla que ningú vol assumir la seva part de responsabilitat. Tothom està disposat a tirar pilotes fora. Les autodenominades esquerres diuen que la culpa és de la dreta. Els autodenominats antisistema (que maco és, per cert, dir que vas en contra del sistema i aprofitar-te d’ell mateix per obtenir benefici propi!!!) afirmen que la culpa és dels bancs. Sembla que el govern central també hi està d’acord, però després no dubta en injectar diners per evitar que aquests tanquin. I si un petit empresari, que ha col·laborat en el sistema i que no ha fet res per ensorrar-lo, necessita ajuda per no tancar l’empresa, el govern també l’ajudarà econòmicament? Resposta: NO. El partit “dels obrers” ajuda als obrers? Resposta: NO. Sincerament, ens hem de posar les piles i ens les hem de posar JA. I sí, crec sincerament que l’únic partit que enguany té una proposta seriosa per tirar endavant el país és Convergència.

  • edmundo garcia mira Says:

    Hola Marta:
    Vinga…..guanyés tu…..si seguirem recolzant CIU, només era un matis de gris.

  • admin Says:

    Hola Edmon. No era pas una qüestió de guanyar. Pensa que el diàleg sempre enriqueix.

  • edmundo garcia mira Says:

    Si, el dialeg enriqueix, llavors penses com jo, que les coses fora de algunes molt concretes no son ni blanc ni negre, és un inmens gris.Oi, Marta?

Deixa el teu comentari

Atenció: La moderació de comentaris està habilitada i pot retardar el teu comentari. No hi ha necessitat de tornar a enviar el seu comentari.