• 18oct
    Categories: CiuBadia Comments: 0

     Dissabte al vespre vam celebrar el meu acte de proclamació com a cap de llista per les llistes de Convergència i Unió per a les eleccions municipals de maig de 2011. Ens vam trobar a les vuit del vespre al local, on vam celebrar l’assemblea extraordinària i les votacions. I a més de poder comptar amb la presència dels militants, la nostra cap comarcal, l’Olga Olivé, ens va acompanyar i va fer un parlament rememorant els meus inicis dins del partit, explicant diverses anècdotes del Parlament i també del Consell Comarcal. Aquest va ser el tret de sortida perquè molts dels assistents expliquessin també quin ha estat el seu recorregut que els ha portat a les files del nostre partit a Badia. Una hora més tard, es va anar incorporant gent a l’esdeveniment: simpatitzants que ens dónen suport i també altres companys del partit com el Lluís Coromines, vicepresident del Parlament, i el Carles Rossinyol, cap de llista de CiU a Sabadell. Van anar tots plegats a sopar, aprofitant així un moment perfectament organitzat pel Manel, el Josep i la Carme. De fet, per si fos poc, el Josep es va encarregar d’escriure’m un breu parlament, amb pauses i tot, que us adjunto a continuació:

    M’agradaria començar dient una cosa molt simple.

    Gràcies.

    Gràcies a vosaltres, els nostres militants i simpatitzants,

    la gent que dia a dia fan el treball; es porten les crítiques però no tan sovint es porten els llorers.

    Vull agrair la vostra confiança en triar-me una vegada més com a cap de llista per a les properes eleccions municipals.

    Companyes i companys, us demano tot el vostre esforç, i la vostra feina.

    Us demano que actueu amb tot el seny, però també amb tota la fermesa a l’hora d’explicar als ciutadans el que estem fent.

    Badia no és una quimera. Badia és una realitat d’ànimes que viuen i pateixen, que tenen problemes i també il·lusions.

    El nostre projecte social no és un somni sempre frustrant i impossible.

    El nostre és un projecte viable per a tots i cadascun dels homes i dones que viuen a Badia.

    El nostre compromís és resoldre els problemes i fer possibles les il·lusions dels nostres ciutadans.

    Avui no hem dedicaré a fer un recull de totes les coses que estem fent. Seria francament difícil resumir la feina feta durant tants mesos.

    Així que només diré que estem treballarem pels que més ho necessiten, pel conjunt de Badia pensant en els interessos de la majoria, de la globalitat, fet que per si mateix ja ens diferencia dels altres partits locals.

    Això és el que fem i el que farem:

    treballar plegats i obtenir una victòria electoral quan vinguin les properes eleccions Municipals.

    També vull donar les gràcies al nostre Partit, Convergència Democràtica de Catalunya. Vull donar les gràcies per les contínues mostres d’afecte rebudes pels companys d’altres municipis, com per exemple el Carles Rossinyol, cap de llista de Sabadell i conseller comarcal, que avui també ens acompanya. Vull donar les gràcies per la col·laboració inqüestionable de diputats i altres càrrecs dels partit. Pel gran treball en equip que s’està fent. Per l’ajuda que estem rebent tant des del nostre grup parlamentari com per part de molts companys de la comarca,

    I molt especialment, vull donar les gràcies al Lluís Corominas, que com sabeu és el Vicepresident del Parlament de Catalunya, per estar avui aquí donant suport, un com més, a la nostra agrupació local

     i

    a la Olga Olivé, la nostra cap Comarcal, a la que vull agrair no només la seva presència avui i ara aquí, sinó la seva constant dedicació, simpatia, col·laboració, ajuda i amistat. La seva relació amb Badia va molt més enllà de la feina que pertoca a un cap comarcal, i això mereix un gran reconeixement.

    I per últim, vull donar les gràcies al Carles Sanchís, que va creure en mi i em va otorgar l’enorme responsabilitat i orgull de ser la cap de llista de Convergència a Badia ara fa ja quatre anys.

    Sense tots vosaltres, tot el que estem fent no seria possible. 

    Gràcies a tots pel vostre suport.

Deixa el teu comentari

Atenció: La moderació de comentaris està habilitada i pot retardar el teu comentari. No hi ha necessitat de tornar a enviar el seu comentari.