Francesc Ribot torna a la Direcció Nacional d’ERC

La seva entrada suposa el primer pas cap a la candidatura unitària pel proper Congrés Nacional d’Esquerra

Francesc Ribot, actual secretari de finances d’Esquerra Badalona i coordinador del Districte 3, a més de candidat número 6 de la Coalició Fem-ho plegats! i Conseller Nacional delegat per la Federació Comarcal del Barcelonès Nord, és des de dissabte nou membre de l’executiva Nacional d’Esquerra, de la qual ja n’havia format part en una etapa anterior.

Per Esquerra Badalona suposa un reconeixement de la feina feta durant els darrers anys, i també la importància de mantenir la representació al consistori, essent l’únic municipi de tota l’Àrea Metropolitana -excepte Barcelona-, amb representació en aquests moments. Per altra banda, això suposa una nova suma d’esforços i de sensibilitats per part de l’Executiva Nacional en incorporar el company badaloní, que fins avui havia agafat les rendes del corrent intern Esquerra Independentista, que s’havia presentat al darrer Congrés Nacional de 2008.

La Direcció d’Esquerra, que es troba en un procés d’acumulació de forces per desenvolupar una potent campanya per les municipals, també tanca un procés de cohesió interna que ha de portar al proper Congrés, a escollir una nova direcció que surti des del consens de totes les sensibilitats avui existents al partit.

Moltes felicitats, Francesc!