Redacció osona.com | Actualitzat el 16/05/2011 a les 08:23h

La Copa Catalana de Minivelocitat arrenca al Circuit d'Osona

Els tres pilots de l’Escuderia Osona pugen al podi.

Sortida de la segona cursa de la categoria sènior. Foto: Escuderia Osona

El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, dia 15 de maig, la primera prova de la Copa Catalana de Minivelocitat. Hi han participat 38 pilots, entre els quals n’hi havia tres de l’Escuderia Osona, que han aconseguit uns grans resultats: Aleix Mabres, tercer a la Fun Motard; i Arnau Pons i Xavier Pons, segon i tercer de la categoria d’escúters, respectivament.

La jornada ha comptat amb la complicitat del temps i ha lluït un bon sol durant tot el matí. Hi ha hagut un total de vuit curses, dues mànigues per cada categoria: escúters, sènior, aleví i Fun Motard.


ESCÚTERS

Hi han participat sis pilots. El gran dominador ha estat Kilian Moreno, que s’ha imposat amb claredat a les dues mànegues. El pilot ha tret gairebé mig minut al segon classificat en cada una de les dues curses.

En aquesta categoria hi participaven dos pilots de l’Escuderia Osona, els germans Pons. L’Arnau ha aconseguit el segon lloc a la classificació final, amb un segon i un tercer lloc a les mànegues respectives; i el Xavier ha quedat tercer, amb un segon i un cinquè lloc.


SÈNIOR

Aquesta categoria ha comptat amb la participació de 14 pilots (vuit del sènior A i sis del sènior B). El gran dominador de la primera carrera, Simon Guarino, ha caigut a l’última volta i no ha pogut puntuar. El pilot d’MC Esplugues s’ha refet a la segona mànega i l’ha guanyat amb autoritat. Finalment, ha quedat classificat en quart lloc.

Els perseguidors de Guarino han aprofitat el seu accident i Jordi Puerta (MC Manresa), amb dos segons llocs, s’ha imposat a la classificació final. En segon lloc s’ha classificat Francisco José Tejada, que ha vençut a la primera mànega.


ALEVÍ

La cursa, amb vuit pilots, ha tingut un dominador clar: el mallorquí Marcos Ruda. El pilot d'MC Balear, amb només sis anys, s’ha imposat de forma contundent a altres pilots més grans que ell, amb un pilotatge molt fi i una posada a punt de la moto molt acurada.

En les dues curses, Ruda ha tret 31 i 44 segons al seu més immediat perseguidor, Raul Navarro (MC DU-DUX). En tercer lloc s’ha classificat Pau Ezquerra ,també d’MC DU-DUX, a una volta del vencedor.


FUN MOTARD

Aquesta categoria ha tingut 10 pilots. El guanyador ha estat Marc Llensa, de l’Escuderia Cop de Gas, que s’ha imposat a les dues mànegues amb molt d’avantatge sobre el segon classificat. El segon a la prova ha estat Sergi Casademon, de la mateixa escuderia, amb un segon i un tercer lloc. Finalment, en tercera posició ha quedat Aleix Mabres, de l’Escuderia Osona, amb un cinquè i un segon lloc.

Llensa ha aprofitat l’absència de Joan Nadal, el gran dominador dels entrenaments. Nadal ha caigut a la primera cursa i ha hagut d’abandonar.

Veure resultats de totes les categories


Referències a Internet

minivelocitat

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

@Vic_Eleccions

Tinc una pregunta per a vostè

En aquesta nova secció, els lectors d'Osona.com han tingut l'oportunitat de fer les seves preguntes als candidats de Vic, Manlleu i Torelló.

Enquesta
Eleccions municipals: què és el que us preocupa més del vostre poble?
      Vots emesos: 118
Edicions locals
Arxiu històric
Humor
Vés a: Les futures Adoberies

Les futures Adoberies

Nova entrega d'humor d'en Mandanga (imatge ampliada a dins de la notícia).



- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: