Dilluns, 16 de maig de 2011 | 12:23
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

Alejandro Sanz trenca amb Twitter

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
El cantant deixa la xarxa social "fart de tant atac i tanta fal·làcia"
Alejandro Sanz trenca amb Twitter
Comunicació 12/05/2011 14:14
Alejandro Sanz, un dels twittaires més actius i seguits d'Espanya, ha anunciat que deixa aquesta xarxa social "fart de tant atac i tanta fal·làcia, tanta mala bava i tant esforç per donar-li vida a gent sense ànima, sense cultura i sense cor". El cantant és l'últim famós que deixa la xarxa escaldat.
Alejandro Sanz Twitter
La reacció d'Alejandro Sanz s'ha produït per una piulada en la qual ha escrit ‘buestra' i ha provocat un al·luvió de crítiques i bromes, a les quals el cantant ha respost que hi havia escrit ‘nuestra'.

Aquesta no és la primera polèmica que afecta a Alejandro Sanz a través de Twitter. Anteriorment, el seu twit ‘New Orleans va ser la capital de la província Espanyola anomenada Luis i Ana, avui dia Lousiana... Curiós', va provocar la creació del hashtag #turismosanz a través del qual els internautes feien bromes.

Anteriorment, després de la victòria d'Espanya en el Mundial, Sanz va criticar a Jorge Lorenzo per no voler posar-se la samarreta de la ‘Roja' a Montmeló, per no crear polèmica amb els aficionats catalanistes.

Anteriorment, altres famosos espanyols ja van tenir problemes amb Twitter, com Nacho Vigalondo, Andreu Buenafuente o David Bisbal; encara que uns altres com Arturo Pérez Reverte van saber aprofitar-se de les polèmiques per guanyar seguidors i no es van mostrar afectats per les crítiques.

Missatge de comiat d'Alejandro Sanz:

"Hoy decido que dejo de escribir en twitter hay un grupo de gente que me estan culpando de haber escrito "vuestra"" con "b" cuando no es verdad, solo para dejarme en ridiculo. Lo que yo escribi es "nuestra gente" pero estoy harto de tanto ataque y tanta falacia, tanta mala baba y tanto esfuerzo para darle vida a gente sin aLma, sin cultura y sin corazón. Leere los twitters de mi gente y escribire a quien quiera pero no pienso seguirle el juego a tant@ gente sin corazon. Adios y que ardan." Con estos 'buenos deseos' y sin usar tildes, Sanz deja detrás de sí una cuenta con más de dos millones de seguidores y más de 14.000 'gorjeos'.

Encara que el cantant ha volgut afegir un últim missatge d'ànim a Lorca:

"Mi ultimo mensaje es de apoyo a la gente de Lorca. Os quiero, os pienso y siempre estare con vosotr@s. Este es un mundo dificil lleno de odio y de problemas.. Mi terremoto es el odio y la necedad... Como vuestro dolor, se curara con el tiempo. Echadle ganas. Fuerza Murcia. Fuerza Lorca, fuerza EspaÑa. Un beso".
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1