Dilluns, 16 de maig de 2011 | 12:34
Vostè es troba a: Inici > Esports >

El campió rep la Copa en un partit amb traca i festa

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
Barça i Deportivo es reparteixen un punt (0-0)

El campió rep la Copa en un partit amb traca i festa

Esports 16/05/2011 00:20
Els campions de Lliga han rebut la Copa després d'empatar a zero amb el Deportivo, en un partit marcat per la distensió, una alineació del Barça plagada de suplents i l'ambient festiu. Una traca final ha tancat la jornada, amb la satisfacció dels dos equips. Per a l'equip gallec, que ha jugat tancat enrere, el punt assolit pot ajudar-lo a continuar a la Primera Divisió.
cop
FC  Barcelona: Valdés; Bartra, Mascherano (Alves, min.53), Fontàs, Abidal (Maxwell, min.53); Thiago, Keita, Jonathan dos Santos (Oriol Romeu, min.83); Jeffren, Bojan i Afellay.

Esportiu: Aranzubia; Laure, Lopo, Colotto, Manuel Pablo; Juan Domínguez, Aythami, Rubén, Adrián (Riki, min.83); Valerón (Xisco, min.90) i Lassad (Guardat, min.65).

Àrbitre: Carlos Delgado Ferreiro, del comitè basc. Ha mostrat cartolina groga a Aythami (min.42) i Lopo (min.79).

Incidències: partit corresponent a la trentè setena i penúltima de la Lliga, disputat en el Camp Nou davant 70.044 afeccionats. Abans del partit, l'afició barcelonista ha rendit un homenatge a la secció d'handbol, campió de la Lliga Asobal. Posteriorment, els jugadors de l'Esportiu han fet el passadís d'honor al Barça, que el dimarts es va proclamar campió de Lliga en el camp del Llevant. El Camp Nou ha guardat un minut de silenci en memòria dels morts en el terratrèmol de Lorca (Múrcia) aquesta setmana. Al final del partit, el president de la Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar, ha lliurat al capità del Barça, Carles Puyol, la Copa de la Lliga.

Altres resultats

Zaragoza-Espanyol 1-0
Sevilla-Reial Societat 3-1
València-Aixequi 0-0
Sporting-Racing 2-1
Atlètic-Hèrcules 2-1
Athetic Bilbao-Màlaga 1-1
Getafe-Osasuna 2-0
Almeria-Mallorca 3-1
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1