Dilluns, 16 de maig de 2011 | 12:24
Vostè es troba a: Inici > Municipis >

Èxit de la Mostra Sant Cugat Actiu

Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
L’organització xifra en més de 50.000 el nombre de visitants
Èxit de la Mostra Sant Cugat Actiu
Municipis 09/05/2011 12:29
L’onzena Mostra Sant Cugat Actiu ha finalitzat aquest diumenge amb un èxit de participació, segons l’organització, que valora l’oportunitat que ha representat per fer entendre als ciutadans “que Sant Cugat té molt comerç”.
Mostra Sant Cugat Actiu
L’alcaldessa i el gerent de la Federació de Comerciants de Sant Cugat, Jesús Carballo, han fet aquest diumenge un primer balanç de l’11a Mostra Sant Cugat Actiu a l’espera de la reunió que en les properes setmanes mantindran Ajuntament i comerciants per analitzar conjuntament l’edició d’enguany de la mostra.

Mercè Conesa assegura que “en fem una valoració molt positiva, ha sortit moltíssima gent al carrer. Creiem que hem arribat o inclús superat la xifra que ens havíem marcat. En són una mostra els 30.000 tastos que hem venut durant tot el cap de setmana, una xifra que ens indica les persones que, no només han vingut a la mostra, sinó que han participat de la mostra gastronòmica o algun dels tallers que s’han organitzat“.

Per damunt de xifres, el més important per Conesa ha estat “l’alta participació. Hem comptat amb 200 establiments comercials i empreses que han volgut ser presents amb un estand, el doble que l’any passat. I 150 botigues han obert aquest diumenge les seves portes dins la Botiga al Carrer. Per tant la participació de comerciants, establiments i també de les entitats ha estat molt bona. De fet l’objectiu era que tot el centre de la ciutat fos un gran aparador que mostrés el potencial de Sant Cugat en relació al comerç i a l’activitat econòmica. Crec que hem aconseguit fer entendre als ciutadans de Sant Cugat, però també de fora, que Sant Cugat té molt comerç, molta oferta comercial, molta activitat i que, de cap manera, és una ciutat dormitori sinó que aquesta ciutat és ben viva”.

“Un bon senyal que ha estat una mostra exitosa ha estat la participació, dels ciutadans i dels comerços, i la manifestació de molts dels establiments de les ganes de repetir en altres edicions”.

L’alcaldessa ha manifestat la seva voluntat de reunir-se en els propers dies amb els comerciants per fer-ne balanç conjuntament: “Ara esperarem uns 15 dies per reunir-nos amb els comerciants de la ciutat per fer-ne balanç. A partir d’aquí analitzarem conjuntament quins han estat els aspectes més positius i quins els aspectes que es podrien millorar de cara a propers anys. Perquè evidentment que en qualsevol esdeveniments hi ha aspectes que es poden millorar per properes edicions”.

Fotografia de Localpress
Envia'ns el teu comentari
*
*
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F

* Camps obligatoris
CatalunyaPress - Ronda Universitat 12, 7ª Planta -08007 Barcelona - Tlf (34) 93 301 05 12 - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1